Пацифист Опубліковано: 2 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2014 А саме Вісман 100 , двохконтурний , звичайно новий , якщо у когось завалявся , готовий обміняти на гроші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пацифист Опубліковано: 2 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2014 І шо немає котла ні у кого ? Пєчалька , продайте , здивуйте ціною Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 2 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2014 (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пацифист Опубліковано: 3 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2014 uvaleri.kiev.ua/files/viessmann.html ну такого я можу з Гугла багато навішати , цікавить конкретна пропозиція , з конкретгою ціною Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 3 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2014 продайте , здивуйте ціною 25................. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 3 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2014 На форуме для покупок и продаж есть специальный раздел. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пацифист Опубліковано: 8 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 Всім дякую - котел придбано- 640 євро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 8 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 Всім дякую - котел придбано- 640 євро Треба було подзвонити туди, куди я дав Вам ссилку, мабуть там би цікавішу пропозицію дали б. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз