delafer Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 Подскажите где можно купить саженцы годжи тибетский в киеве или обл Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dreamhouse Опубліковано: 20 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2014 тоже заинтересовался, что за диковинка - везде только о ней и слышно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viktor02 Опубліковано: 20 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2014 Тоже интересуюсь.Знакомые сказали,что могут выслать.Вот только не знаю,насколько стоит ли этим заниматься. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Елена А. Опубліковано: 21 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2014 Зачем вам сорняк? Дереза дрянь дрянью, разрекламированная нечистыми на руку продаванами. Хотите полезных ягод из заморских стран купите зизифус, он же жожоба. Вкусно и полезно для сердца. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dreamhouse Опубліковано: 24 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2014 говорят сорняк, то что растет дикое, а культурный сорт очень вкусные ягоды Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viktor02 Опубліковано: 24 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2014 Несколько дней уже употребляю.Вкус довольно таки нормальный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валюша74 Опубліковано: 10 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2014 https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D1%8B%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F Читайте внимательно, это действительно нажива на почти бурьяне, я его сегодня на остановке видела всю в ягодах. С детства знаю хорошо это растение, у бабушки заросли были, мы их вывести не могли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз