Влад Жуков Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 (ссылка устарела) вот сылка на почту в @Mail.Ru: my.mail.ru/inbox/vlad.zhukov.1999/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 800 - дорого... (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Влад Жуков Опубліковано: 4 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2014 Я точно такие же видел как продали за 800грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 4 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2014 Я точно такие же видел как продали за 800грн Детский сад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Влад Жуков Опубліковано: 5 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2014 добре я теж відмовляюсь від російської мови. Але до чого ти це написав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 7 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 Несмотря на (щиру і співочу рідну мову), с большим уважением к Вам, готов купить, даю 250грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Влад Жуков Опубліковано: 7 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 800 не меньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veresaj Опубліковано: 7 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 ну-ну. на сландо таких теж багато. постійно моніторю, і знаю є люди які по два роки продають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Влад Жуков Опубліковано: 7 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 хіба ж це гроші 250 грн, та й подивись на них, та їм красна ціна 800 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 7 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 хіба ж це гроші 250 грн, та й подивись на них, та їм красна ціна 800 Для Вас може й не гроші, а для мене гроші. 300 потолок, як ні, то й ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 7 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 хіба ж це гроші 250 грн, та й подивись на них, та їм красна ціна 800 Анекдот : Продает мужик на базаре петуха . Подходит покупатель и спрашивает цену. Мужик отвечает : 100 $ . Покупатель : - А че так дорого ? Он что , какой то особенный ? Мужик : - Да нет . Просто деньги очень надо ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Влад Жуков Опубліковано: 8 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 ні 800 не меньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Amos Опубліковано: 8 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 Да ладно, нормальные тиски! я б на дачу такие точно взял, не за 800 конечно, но и 300 для них маловато. А точную цену только ВРЕМЯ покажет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Влад Жуков Опубліковано: 8 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 а сколько б дал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyato Опубліковано: 8 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 ну-ну. на сландо таких теж багато. постійно моніторю, і знаю є люди які по два роки продають. ...а є люди які по два роки купують :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз