Вомбат Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 Шановні форумчани! Пропоную вашій увазі гірку настоянку "Тясминська особлива". Міцність 50-60 градусів, але! П"ється не просто легко, а напрочуд легко. Міцність відчувається тільки по тому, як настоянка обпалює стравохід та задню стінку горла. Пити бажано невеликими ковтками під цукерку чи шоколад. Ми так з кузеном під 4 цукерки приговорили 0,75 літра, поки барбекю робили. Він взагалі їздить до мене особливо активно тоді, як настоянка визріває Хоча ні він, ні я горілку не п"ємо. Бо вона гидка. А ось ця настоянка дуже і дуже... Зранку жодного разу похмілля не було. Робиться власноруч виключно з натуральних матеріалів. Настоюється на травах, спеціях, меді і плодах. Рецепт мій особистий, ним не ділюся - не тому, що скнара, просто вже кілька людей пробували повторити, виходить якась гидота. Ціна буде на рівні горілки в супермаркеті. Готовність буде місяців через півтора-два, їй ще потрібно достояти. Ну і 10% вартості йде нашим хлопцям в армію. А яка різниця, я все-одно їм гроші перекидую, а тепер хоч перед жінкою відмазка буде, шо це такий маркетинговий хід 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 5 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2014 готов литрушку заказать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 5 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2014 Записав. Як тільки настоїться і буде готова для вживання - одразу ж напишу в ПП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deecher Опубліковано: 5 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2014 Давайте меня следующим на 1 л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 6 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2014 Записав. Але доведеться почекати, поки воно дозріє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mixail2010 Опубліковано: 6 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2014 Есть оптовый покупатель на всю партию, самовывоз, конт. тел.: 102. С ув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naboka Опубліковано: 8 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 Записав. Але доведеться почекати, поки воно дозріє. тоже 1 л на пробу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gobiosoma Опубліковано: 8 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 И мне 1 литр запишите если отправите по Украине Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2014 Записав. Але треба почекати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeydnepr Опубліковано: 21 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2014 Тоже готов подождатьна 1л. Возьму на 10проц. дороже, чтобы вместе было 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Golos Опубліковано: 8 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2014 Если есть возможность - мне пару литров отлейте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2014 Мушу розчарувати шановне панство, але перша партія вийшла не дуже. А "фуфло толькать" форумчанам може або дурень, або самовбивця :D Тому чекаю на наступну партію. Прошу у всіх вибачення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 21 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2014 Так, обновлю тему. Наче быльш-менш вийшла настоянка, вже пив. Краще всього пасує до кави. Тепер умови такі: 1. Вартість настоянки - 100 грн. літр. 2. Пересилка за рахунок покупця. 3. Пересилаю в пластиковій тарі, тому одразу прохання переливати в скло. 4. І найголовніше. Гроші прошу пересилати не мені, а на потреби армії. Наприклад, на "Крила Фенікса" або я дам р.р. наших волонтерів в Черкасах. Мені без різниці, головне, щоб дійшло до армії чи батальйонів. Скани - мені. Об"єм настоянки дуже лімітований, тому перед тим, як перераховувати кошти - пишіть мені, щоб я знав, скільки зарезервувати і чи є та кількість в наявності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deecher Опубліковано: 22 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2014 Мне 1 литр как просил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 22 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2014 Адресу і № складу Нової пошти в ПП, туди ж і скан переказу грошей на "Крила фенікса". В середу відправлю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeydnepr Опубліковано: 23 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2014 Просоединяюсь на 1 литр, хоча практично не вживаю, але заради Фенiкса буду брати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2014 Беріть, з кавою з молоком смачно виходить Скан переказу в ПП. Поки ще трохи є. Але вже не так багато залишилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deecher Опубліковано: 24 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2014 Реквизиты жду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 24 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2014 Реквізити десь з понеділка - вівторка будуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeydnepr Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 по Фениксу могу на карту Привата 4149495007009232 Юрий Бирюков, она? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 26 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Мабуть Скан в лічку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deecher Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Куда денги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Direct Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Давай и мне литруню! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeydnepr Опубліковано: 1 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 так куда все-таки денюшки платить? Напишите конкретно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 1 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 4149 4950 0700 7806 Юрий Бирюков ВАЖНО! Все карты 4149* годятся только для пополнения через Приват24, через терминалы Приватбанка и кассы отделения Приватбанка! Если Вы хотите перевести через банк-клиент другого банка, через банкомат другого банка, то используйте ТОЛЬКО: 5168 7572 3217 4575 Юрий Бирюков Скан мені в ПП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз