tatka8525 Опубліковано: 25 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2014 Будинок розташований на березі річки Рось !!!пгт Рокитно, Київська обл.( Від будинку до річки 20 м )Має 2 поверха. Загальна площа 178 м2, жила 68 м2, допоміжна 86 м2.На прешому поверсі - гараж (вхід в середині хати, опалюється), ванна і туалет роздільно, кухня, котельня, лоджія (застіклена)На другому поверсі - 3 спальні, зала, лоджія(застіклена). Опалення газове, газова колонка. Будинок 2000 року. На території колодязь, літня кухня, сарай, молодий сад, город.Поряд річка, ліс, зупинка автобуса, дит.садок, школа,магазини. Ціна 75000 у.о. 097-337-11-47 Олексій Григорович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena S Опубліковано: 25 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2014 Выложите фотографии. А то написано интересно, а в реале может и смотреть не на что. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tatka8525 Опубліковано: 26 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2014 На жаль фото поки що виложити не можу. Будинок продають по причині його розмірів. Моїм свекрам вже за 60 і тяжно в таких роках поратися по господарству. Свекор 5 років назад пішов на пенсію, а до цього працював прорабом на будівництві. При такій професії мати поганий і недоглянутий будинок просто не можливо:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena S Опубліковано: 26 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2014 Верить вам на слово и просто так ехать, никто не будет. Бензин у нас не бесплатный и личное время то же не безгранично. Если действительно хотите продать, то выставляйте фото, а если вам не срочно, то... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 27 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2014 Будинок розташований...пгт Рокитно, Київська обл... Будинок 2000 року. Ціна 7 500 у.о. 097-337-11-47 Олексій Григорович Такі виправлення значно б поліпшили динаміку продажу, однак я не керую процесом Просто за 75000 і в м.Києві (Осокорки, наприклад) є багато ошатних будиночків, за 10-15 хв до метро. Підкреслю, це моя власна думка і я її не поширюю на об"єкт продажу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tatka8525 Опубліковано: 31 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Скоро мають бути фото і тоді буде ясно чи вартий будинок такої ціни. А для тих, хто хоче втекти від міської метушні і відпочити на притоді у власному будиноку він чудовий варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз