alexey_w140 Опубліковано: 24 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2014 Нужно обложить мелким бутом берег озера так что-бы ширина кладки была минимальна (20см?),высота 2.5-3метра периметр метров 50-60, бут да и песок можно высыпать прямо в яму... бориспольский р-н с. Петровское Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexey_w140 Опубліковано: 24 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2014 Нужно обложить мелким бутом берег озера так что-бы ширина кладки была минимальна (20см?),высота 2.5-3метра периметр метров 50-60, бут да и песок можно высыпать прямо в яму... бориспольский р-н с. Петровское фото!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
APROPOS Опубліковано: 25 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2014 Тоисть Вы хотите сделать габионы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vepriv1977 Опубліковано: 25 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2014 Я, если честно, ничего не понял, кроме того, что уложить бут... А смысл этого бута? Может я и не прав...и у заказчика, другие планы...и он, просто, не написал здесь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexey_w140 Опубліковано: 25 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2014 на фото выкапаное озеро, берега нужно выложить бутом что не понятного? как я его в таком состоянии водой наберу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 26 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2014 можем предложить бут, песок и аренду экскаватора, или вы в ручную хотите улаживать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vepriv1977 Опубліковано: 26 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2014 да, мне интересно, как бут будет держать воду. Я живу и строю сейчас в Бортничах, недалеко от вашего озера, хотел бы посмотреть на него. Мой тел. 0671998390 Андрей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз