Алекс6740 Опубліковано: 24 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2014 Хочу перестроить частный дом, поменять ему планировку, сделать немного больше, снести пару сараев( они указаны в тех паспорте) и построить новый капитальный гараж. Какие разрешения на эти работы нужны. Добавлено через 1 минуту Хочу перестроить частный дом, поменять ему планировку, сделать немного больше, снести пару сараев( они указаны в тех паспорте) и построить новый капитальный гараж. Какие разрешения на эти работы нужны. Забыл уточнить что земля и дом у меня приватизированы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
melnichuk.v Опубліковано: 24 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2014 Хочу перестроить частный дом, поменять ему планировку, сделать немного больше, снести пару сараев( они указаны в тех паспорте) и построить новый капитальный гараж. Какие разрешения на эти работы нужны. якщо будинок який ви переплануєте не більше 300 м2, тоді потрібно : 1) отримати будівельний паспорт в відділі містобудування та архітектури за місцезнаходженням об'єкта; 2) надіслати та зарєструвати повідомлення про початок будівельних робіт в ДАБК; 3) виконати будівельні роботи; 4) заповнити та зареєструвати декларацію про готовність об'єкта до експлуатації; 5) оформити право власності на збудований об'єкт в Державній реєстраційній службі України; Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз