Пуша Опубліковано: 17 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2009 понятно, мне просто не очень понятен такой подход к жизни, когда столько сил, энергии и денег, опять же, уходит на доказательство того что ты тоже не хуже, что ты тоже можешь как все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goldxxx Опубліковано: 17 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2009 Пуша я Вам відповім, навіщо мені будинок ... це було просто діло принципу, так як більшість моїх колег мають подібні (більші/менші) будинки, то і я вирішив бути не гіршим. Питання взаємозвязку будинку і створення сімї тут навіть і не намічалося. Просто тут вийшло трішки сімшно, як з дитиною і іграшкою - купили таку довгоочікувану іграшку, а дитина вже її не хоче... ось Ви, вельмишановний Нобель, і відповіли самі собі - не свою мету обрали, а чужу. не буде користі з цього Вам особисто. вітаміни не допоможуть. та й не депресняк це (моя особиста думка). до своєї мети йдешь, наче пливеш за течією, ніякої боротьби, ніяких сумлінь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina Опубліковано: 18 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2009 Жизнь учит нас порой, что надо: - Любить, не требуя взамен, Что это счастье и награда, И не сравнить любовь ни с чем. - Что нужно быть самим собой… - И наслаждаться мигом каждым… - И помогать в беде любой… - Что всё сбывается однажды… - Что, чтобы быть счастливей всех Душою щедрым нужно быть: Улыбку, радость и успех Без одолжения дарить. Когда разбито сердце раной, Не время лечит, а любовь, В которой места нет обману. - И что любовь имеет больше, Чем просто страсть или влеченье. Нельзя расчитывать на дольше, Без глубины и откровенья. - Что совершенства нет на свете, Пока в него мы не влюбились. - Что мы всегда за тех в ответе, Кого к себе мы приучили… - Что ценность этой жизни в том, Будить друг друга на восходе, И вместе засыпать потом… И дружно уходить в походы… - Что ежедневные подарки: Улыбка, поцелуй, сюрприз, Пусть то машина или марка, Или душевный то стриптиз… Всё это доставляет радость, Очарование, покой, И так не страшно встретить старость Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
неблондинка Опубліковано: 18 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2009 Ну Вы прям интригуете! Чем же Вы таким занимаетесь, что и клиентки, и деньги .....? Что ж тогда Вам может поднять настроение? Извините, что влезаю... забавно было почитать диалог, хотя это бы лучше, наверное, в чат или в личку, тут все-таки народ ходит;). Но я не о том. Сам способ выгонять депрессняк, сообщая об этом на всю ивановскую, несколько нестандартный, что ли. Особенно для человека с такими принципами - око за око, единожды предавшего не прощу, мешочек там с песком помутузить.... Я как представила себе такого мачо у чороному-чорному плаще, на чорном-чорном бимере, с сильными руками (как я понимаю, со сбитыми костяшками - не ошибусь?) и оказывающего девушкам услуги за 300 грн... и вдруг депрессняк. Не верю, простите. Чего-то надо поменьше, или понтов, или соплей. Хотя правду говорят, что мужики ломаются гораздо быстрее нас. Даже тред этот почитать: девушки Нобеля стыдят (ну, не считая ирины, но тут то ли своя тактика, то ли откровенный стеб), а мужики отирают ему слезы с небритой щечки. Не, ребзя, с вами кризис не одолеть. Стыдно, мальчики.8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2009 неблондинка ну Ви мене і засоромили.... все що писав, так і є...робота/справи/будова... на рахунок мачо - та який там мачо, самий звичайний хлопака (ну буває, що із збитими кулаками...просто цеглу на будові, коли мурую, то молоток дуже рідко використовую ), який не завжди за собою в достатній мірі доглядає (можу і непобритим будулаєм пару днів походити і в непопрасованих штанах попертися кудись...) - просто немає жінки, яка в цьому питанні досить таки дисциплінує чоловіків (а так прийшов, кинув ключі, зашаманив щось перекусити, чи взагалі десь в кафешці поїв...і спати, потім зранку знову на роботу і так по колу)...а бумер - та що бумер, машинка вже не нова...1998р...та і такими речами я ніколи ні з ким не мірявся (типу в кого більша/краща).;) ...а дівчина - так, заплатила за інформацію.... за подолання кризи - то так, як то кажуть, якщо такий настрій, як цей весь тиждень - то в стилі "самих апокаліптичних прогнозах Нострадамуса і компанії...", а якщо норма - то з більшості ситуацій вихід знаходив...і досить успішно Як мені колись сказала хороша знайома (дуже хороша) - "такий як ти, зможе зіпсувати життя самому хорошому оптимісту...це точно"...напевне вона частково була права... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goldxxx Опубліковано: 18 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2009 Хотя правду говорят, что мужики ломаются гораздо быстрее нас. Даже тред этот почитать: девушки Нобеля стыдят (ну, не считая ирины, но тут то ли своя тактика, то ли откровенный стеб), а мужики отирают ему слезы с небритой щечки. Не, ребзя, с вами кризис не одолеть. Стыдно, мальчики.8-) "ломаются" девочки по неопытности. ну а если серьезно, то Вы правы. Только уточнение - женщины боль (физическую) лучше переносят, чем мужчины (из-за физиологии) вследствие чего более стресоустойчивы. Нобель, я Вам один з векторів як діяти показав, а далі самостійно. Для початку візьміть відповідальність на себе за свої вчинки, болячки, проблеми, втрати, перемоги і т.п. Ви зайняли позицію жертви, а це прямісінька дорога в пекло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina Опубліковано: 18 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2009 В наши трудные времена Человеку нужна жена, Нерушимый уютный дом, Чтоб от грязи укрыться в нем. Прочный труд и зеленый сад, И детей доверчивый взгляд, Вера робкая в их пути И душа, чтоб в нее уйти. В наши подлые времена Человеку совесть нужна, Мысли те, что в делах ни к чему, Друг, чтоб их доверять ему. Чтоб в неделю хоть час один Быть свободным и молодым. Солнце, воздух, вода, еда - Все, что нужно всем и всегда. И тогда уже можешь ты Дожидаться иных времен. Ну как прошли встречи с дамами? Во сколько дамам обошлось это удовольствие общение с Вами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vorona Опубліковано: 18 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2009 Вот у меня убеждение, что вы у себя всю дорогу спрашиваете ..."а сенс, а навіщо це все мені?", "Як хтось тут писав на форумі - "дім - це сімейне гніздо", а сімю то заводити не планую" и сами себе отвечаете : просто немає жінки". Вы себе признайтесь, батенька, что уж пора, основной инстинкт вам уже не шепчет, а кричит!!!. Как ни крути, без создания семьи все ваши телодвижения действительно не имеют смысла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
неблондинка Опубліковано: 19 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2009 неблондинка ну Ви мене і засоромили.... все що писав, так і є...робота/справи/будова... на рахунок мачо - та який там мачо, самий звичайний хлопака (ну буває, що із збитими кулаками...просто цеглу на будові, коли мурую, то молоток дуже рідко використовую ), який не завжди за собою в достатній мірі доглядає (можу і непобритим будулаєм пару днів походити і в непопрасованих штанах попертися кудись...) - просто немає жінки, яка в цьому питанні досить таки дисциплінує чоловіків (а так прийшов, кинув ключі, зашаманив щось перекусити, чи взагалі десь в кафешці поїв...і спати, потім зранку знову на роботу і так по колу)...а бумер - та що бумер, машинка вже не нова...1998р...та і такими речами я ніколи ні з ким не мірявся (типу в кого більша/краща).;) "Жениться вам, барин, надо" (с). Вот же ж вам тут чудная девушка письма пишет, стихи даже. Весна, она не только депрессняк с авитаминозом, она ого-го...:D. Удачи и не унывайте. Христос-то воскрес! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2009 такс...був сьогодні на обєкті з компанією...посідили, шашличок поїли... але от що помітив, сусід мене почав з будовою обганяти (а ми в свій час поспорили)...так що після свят кибаю всі сили/засоби і бойців на будову...не дозволю обігнати! ;) (от і мета зразу знайшлася...і настрій зявився...). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 20 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2009 такс...був сьогодні на обєкті з компанією...посідили, шашличок поїли... але от що помітив, сусід мене почав з будовою обганяти (а ми в свій час поспорили)...так що після свят кибаю всі сили/засоби і бойців на будову...не дозволю обігнати! ;) (от і мета зразу знайшлася...і настрій зявився...). молодца, а то моду взял - хандрить ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 22 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2009 Ой Nobel, подняли Вы бучу по этой теме. А по мойму всё просто, это типа брачного объявления. Вот сижу я будто-бы несчастный и больной и настроения нет и дом недостроенный и вообще всё хреново. И нет у меня любимой подруги и некому мне (кофе,чаю,бульёну,воды,водки) подать. Прикалываетесь Вы мой милый,лукавите.Надеюсь,что на форуме у Вас найдётся немало утешительниц. Дерзайте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 22 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2009 Ой Nobel, подняли Вы бучу по этой теме. А по мойму всё просто, это типа брачного объявления. Вот сижу я будто-бы несчастный и больной и настроения нет и дом недостроенный и вообще всё хреново. И нет у меня любимой подруги и некому мне (кофе,чаю,бульёну,воды,водки) подать. Прикалываетесь Вы мой милый,лукавите.Надеюсь,что на форуме у Вас найдётся немало утешительниц. Дерзайте! Ой вряд-ли :D Тут утешительницы по локти в бетоне, у них у самих дом не достроен ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 24 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Таракока та ну...ніколи не шукав через інет "подруг" і шукати не збираюся... так, дійсно настрій був "гірше нікуди" + прихворів... зараз будівельні роботи відновлені в повному обсязі...вчора он і себе і своїх бійців заганяв (робочий день був з 7,00 до 21,00 з обідом в 15 хв)...прийшлося народ розвозити по домах, а то втомлені були дуже сильно... сьогодні я на роботі, а бійці відпочивають... так що все норм... а про пошук "подруг" і в думках не було...;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Вот теперь читаю слова не мальчика,а мужа. Дай Бог тебе здоровья продолжать это нелёгкое дело.А всё-таки подумай иногда о поиске.Вот у меня дома сидят такие перезрелые 2 хмыря и мечтаю я когда их на жен спихну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 24 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Таракока та я то дома дуже рідко буваю....так що не сиджу... як кажуть "прийде час - буде діло", а поки є інші справи і розпилятися немаю часу...;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз