Tiurin Опубліковано: 19 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2014 Так в сервис официальный позвоните и усе. Даже если гарантии нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 19 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2014 Так в сервис официальный позвоните и усе. Даже если гарантии нет. Я зроблю і те і те. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 24 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2014 Зв'язався із сервісним центром, сьогодні майстер був у мене. Котел від'єднали, зняли кожух. Проблема таки була у теплообміннику, але це тільки півбіди. Сказав що котел не справжній Імергаз, а польська підробка з китайськими запчастинами всередині. Тому теплообмінник і дирявий, кажуть може взагалі він б/у першопочатково був. Ті хто купив еоло як я за 3800 грн - маєте проблему (жартую, сподіваюсь мені одному не пощастило). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз