Gomza Опубліковано: 13 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2014 Доброго дня! Маю дивну проблему - постійно росте тиск у системі опалення, піднімається до 4 бар. Кран подачі води - перекритий, працює нормально. У системі - вісім радіаторів (всі порівняно не нові, алюмінієві, працюють вже шість років) та котел Immergas Nike Star. Що робити? Почалося у кінці минулого місяця. Втомився вже зливати воду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 13 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2014 постійно росте тиск у системі опалення То есть, по логике откуда-то туда заливается вода? Кран точно только один? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodinoy Опубліковано: 13 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2014 Доброго дня! Маю дивну проблему - постійно росте тиск у системі опалення, піднімається до 4 бар. Кран подачі води - перекритий, працює нормально. У системі - вісім радіаторів (всі порівняно не нові, алюмінієві, працюють вже шість років) та котел Immergas Nike Star. Що робити? Почалося у кінці минулого місяця. Втомився вже зливати воду. или кран или теплообменник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 13 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2014 Расширительный бачек пустой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 14 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2014 или кран или теплообменник З краном все має бути добре, не відчуваю щоб він "травив" воду. Коли відкритий він шумить і вібрує, а так тихо все. Теплообмінник - це що значить? Той що деталь котла? Расширительный бачек пустой. Та ні, не пустий. То есть, по логике откуда-то туда заливается вода? Кран точно только один? Тільки один кран є... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 14 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2014 Та ні, не пустий. Шас проверим. 1. Какое давление в системе отопления на холодную? 2. Какое давление в расширительном баке без давления? 3. Раньше такое случалось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 14 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2014 теплообменник К слову, логично же. В этом котле же он битермический, может протравить из контура в контур. Теплообмінник - це що значить? Той що деталь котла? Да, тот. Сколько котлу лет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 14 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2014 Расширительный бачек пустой. Когда в бачке вода он не пустой. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orel Опубліковано: 15 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2014 К слову, логично же. В этом котле же он битермический, может протравить из контура в контур. Да, тот. Сколько котлу лет? Думаю, что тоже 6 лет. РБ надо проверять. А аварийный клапан, не отрабатывает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 15 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2014 Да, тот. Сколько котлу лет? Думаю, что тоже 6 лет. РБ надо проверять. А аварийный клапан, не отрабатывает? Ні, котлу менше ніж півроку. Старий я купив разом із домом, але він з часом все гірше працював і я замінив. Я випускаю воду швидше ніж клапан спрацьовує, на всякий випадок. Бак наповнюється потроху, потім я випускаю. Порадили так робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 15 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2014 Бак наповнюється потроху, потім я випускаю. С этого места все подробно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 15 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2014 С этого места все подробно. Коли бачок набирається, я на всякий випадок відкриваю у системі кран і випускаю воду, тиск падає. Роблю так бо сказали що є ризик того що у системі через тиск щось переламається. Постоїть - і знову росте. Я вже так розумію, це заливається вода у систему звідкісь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 15 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2014 Какое давление в водопроводе? Похоже что оттуда продавливает воду в контур отопления... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 15 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2014 Я вже так розумію, це заливається вода у систему звідкісь? Перекройте кран на холодной воде к котлу, если давление будет расти , то теплообменнику торба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 16 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2014 Какое давление в водопроводе? Нема чим заміряти, нажаль Перекройте кран на холодной воде к котлу, если давление будет расти , то теплообменнику торба. Перекриваю, подивлюсь що буде вранці. Дякую за пораду! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 16 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2014 Перекройте кран на холодной воде к котлу, если давление будет расти , то теплообменнику торба. Хм, а разве не наоборот должно быть? Подлив воды в СО ж исчезнет и давление перестанет расти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 16 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2014 Хм, а разве не наоборот должно быть? Две буквы недописал, старею. :D НЕ будет расти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 16 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2014 Перестало рости! Вибачаюсь що пізно пишу, змушений був рано вранці з хати піти, тільки повернувся. Це теплообмінник? Я вже прочитав що це. Що робити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orel Опубліковано: 16 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2014 Перестало рости! Вибачаюсь що пізно пишу, змушений був рано вранці з хати піти, тільки повернувся. Це теплообмінник? Я вже прочитав що це. Що робити? Вскрыть, откинуть патрубок обменника гвс, подача гвс закрыта. Если водичка с патрубка потечет, ну естественно и давление в со будет падать. Тогда усе дырка между контурами битермика. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 17 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2014 Що робити? Менять. ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 17 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2014 Вскрыть, откинуть патрубок обменника гвс, подача гвс закрыта. Если водичка с патрубка потечет, ну естественно и давление в со будет падать. Тогда усе дырка между контурами битермика. Боюся що я не такий хороший майстер щоб вручну щось робити у техніці...Ніколи в житті з цим справи не мав. Менять. ... Замовити десь? Щоб замінили? Морально вже готовий заплатити за сервіс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 17 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2014 Если котлу полгода, как на счет гарантии? Кто на сервис брал его? Сервисный договор заключали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 17 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2014 Если котлу полгода, как на счет гарантии? Кто на сервис брал его? Сервисный договор заключали? З документів лише чек. Купляв тут на складі, бо дешевше ніж в магазинах було. Сервіс зробити без гарантії можливо? За гроші, само собою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 18 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2014 Так наверно вернее будет вопрос продавцам задать? Инструкцию, раздел о гарантии, почитать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomza Опубліковано: 18 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2014 Так наверно вернее будет вопрос продавцам задать? Инструкцию, раздел о гарантии, почитать? Інструкції теж немає. До продавців таки мабудь доведеться йти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз