dneprstab Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 7 часов назад, MMM VVV сказал: Доброго дня, підкажіть будь ласка, взяв стабілізатор Єлекс Гібрид 9 32, встановиви, все стабілізує, але гул..... гул якийсь дивний і він є і з навантаженням і зовсім без нього.... VID_20240228_012322.mp4 А ви вже звертались в офіційний сервіс для роз'яснення ? Зазвичай це їх прерогатива коментувати таку поведінку. Часто в інших умовах він буде вести себе тихенько і це особливістю вашої мережі-наскільки вона насичена різними гармоніками.Також залежить що включено на вхід-вихід такого стаба.Наприклад включили його після інвертора гібрідного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MMM VVV Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 4 години тому, dneprstab сказав: е їх прерогатива коментувати таку поведінку. Часто в інших умов Так звертався, сказали а шо ми не знаємо, висилайте на діагностику, а його тільки встановив, не хочу знімати висилати і тп...... Стоїть в гаражі, так шо в будинку не чутно, головне знати щоб не пихнув сам по собі. А підключен він просто після вхідного автомата, а гудить навіть якщо після нього нічого нема, можливо і правда справа в мережі, бо це дачі і тут багатоо електрокотлів і тп... і головний трансформатор на 75 кВт.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 29 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 16 часов назад, MMM VVV сказал: Так звертався, сказали а шо ми не знаємо, висилайте на діагностику, а його тільки встановив, не хочу знімати висилати і тп...... Стоїть в гаражі, так шо в будинку не чутно, головне знати щоб не пихнув сам по собі. А підключен він просто після вхідного автомата, а гудить навіть якщо після нього нічого нема, можливо і правда справа в мережі, бо це дачі і тут багатоо електрокотлів і тп... і головний трансформатор на 75 кВт.. Ситуації різні бували.Колись 3 рази їздив по молодості на об'єкт , бо там не просто підгазовував як ваш , там набагато серйозніший був звук наче злітати вже хотів.Але в мене в сервісі працював тихо.Це правда був сімісторний. Тож може бути все що завгодно. На другому об`єкту міняли ставили і єлекс і вольтер і технологію.Але ревіло гуділо.Я сказав пас і що там далі було ХЗ, бо позиція клієнта була - ви танцюйте а я може трохи вам насиплю корму.Навіть копитних не дав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 29 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 16 часов назад, MMM VVV сказал: а його тільки встановив, не хочу знімати висилати і тп Так а де брали ? Чого продаван мовчить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MMM VVV Опубліковано: 29 лютого Поділитись Опубліковано: 29 лютого (змінено) 5 хвилин тому, dneprstab сказав: Так а де брали ? Чого продаван мовчить ? В Епіцентрі купляв. Сказали усі питання до виробника, виробник сказав висилайте на діагностику) Доречі в мене є ще блюєтті, ось думаю може спробую дам 220 з неє на стабілізатор послухати чи буде такий звук. Бо іноді заходив до гаражу і він просто рівномірно гудів, але тоді на вході було 230 і не стрибало. Змінено 29 лютого користувачем MMM VVV Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 29 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2 минуты назад, MMM VVV сказал: В Епіцентрі купляв. Сказали усі питання до виробника, виробник сказав висилайте на діагностику) Доречі в мене є ще блюєтті, ось думаю може спробую дам 220 з неє на стабілізатор послухати чи буде такий звук. Бо іноді заходив до гаражу і він просто рівномірно гудів, але тоді на вході було 230 і не стрибало. В Епіцентр можна лампочку купити , ну люстри ще вибір...але стабілізатор - там взагалі нема спеціалістів по данній темі. Ну і як вони взагалі можуть бути , якщо 1000 позицій а часу вивчити все досконально немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MMM VVV Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 18 годин тому, dneprstab сказав: В Епіцентр можна лампочку купити , ну люстри ще вибір...але стабілізатор - там взагалі нема спеціалістів по данній темі. Та я сам вибирав, дивився огляди і тп..... Так шо там питань нема, прийшов і сказав мені оцей. Зараз доречі помітив, що такий звук не завжди, бувало заходив і він просто рівномірно тихенько гудить, при цьому на вході 240, а вихід 220. Єдиний невеликий мінус, що коли ступені перемикаються на старих лампочках помітно, нові нормальні світлодідні не реагують. Але взяв саме цей бо в характеристиках 135-315 було, а у симісторного ампера 120-265, в мене частіше усього 240+ і стрибки до 275, із за чого цей і взяз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 березня Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня В 01.03.2024 в 11:46, MMM VVV сказал: Та я сам вибирав, дивився огляди і тп..... Так шо там питань нема, прийшов і сказав мені оцей. Зараз доречі помітив, що такий звук не завжди, бувало заходив і він просто рівномірно тихенько гудить, при цьому на вході 240, а вихід 220. Єдиний невеликий мінус, що коли ступені перемикаються на старих лампочках помітно, нові нормальні світлодідні не реагують. Але взяв саме цей бо в характеристиках 135-315 було, а у симісторного ампера 120-265, в мене частіше усього 240+ і стрибки до 275, із за чого цей і взяз. Що ж, бачили очі що купували.І рішення по вибору це ваш тільки клопіт тепер.Хоча є тірісторні с діапазоном стабілізації 115-285вольт за адекватну ціну. В мене тільки одне питання - чого Епіцентр ? Там же дупля взагалі не отбивають що продають , а у разі гарантії , чи навіть в такій ситуації де можна було піти назустріч і поміняти на нормальний апарат просто відфутболили на сервіс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 17 минут назад, dneprstab сказал: В мене тільки одне питання - чого Епіцентр ? Саломон Самсонович (запопадливо виймає з кишені красіву коробочку із калом, оздоблену палехською розписсю, і протягує Мурзіку). Понюхайте, це імпортний, ви такою не нюхали. Мурзік. Сам нюхай! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 березня Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 1 час назад, US7IGN сказал: Саломон Самсонович (запопадливо виймає з кишені красіву коробочку із калом, оздоблену палехською розписсю, і протягує Мурзіку). Понюхайте, це імпортний, ви такою не нюхали. Мурзік. Сам нюхай! Пояснювальну команду в студію плз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 17 минут назад, dneprstab сказал: Пояснювальну команду в студію плз https://www.youtube.com/watch?v=Ov7_QGVq6Wk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 березня Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 5 часов назад, US7IGN сказал: https://www.youtube.com/watch?v=Ov7_QGVq6Wk Цитати маестро то файно, але потрібен толмач. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) @dneprstab, таки шо, ми вас вітаєм з датою! Змінено 12 вересня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 12 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2 часа назад, Фрай сказал: @dneprstab, таки шо, ми вас вітаєм з датою! Це ж 51 біткойн чи як 😁 Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 18 вересня Поділитись Опубліковано: 18 вересня (змінено) @dneprstab, підкажить, чи можно включити стаілізатор Luxeon ewr-10000 перед інвертором? Цікавить чи зможе він пропустити через себе струм в обратному напрямку (на зеленому тарифі)? Змінено 18 вересня користувачем Gitan Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 18 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 3 часа назад, Gitan сказал: @dneprstab, підкажить, чи можно включити стаілізатор Luxeon ewr-10000 перед інвертором? Цікавить чи зможе він пропустити через себе струм в обратному напрямку (на зеленому тарифі)? Ні.Він такого не може Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 18 вересня Поділитись Опубліковано: 18 вересня 3 часа назад, dneprstab сказал: Ні.Він такого не може Згорить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 вересня Поділитись Опубліковано: 18 вересня А як ви собі уявляєте зворотнє проходження струму? Є певний алгоритм роботи стабілізації і він не працює у зворотньому напрямку. Можливо є моделі чи Іголкін зробить щось таке аби воно при наявності зустрічного струму мало додатковий шлях повернення зайвого у мережу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 18 вересня Поділитись Опубліковано: 18 вересня Розумію, що проблема. Але може є варіанти як встановити інвертор і не відиляти стабілізатор з мережи. Мабуть можливо встановити трансформатори струму між стабілізатором і інвертором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 вересня Поділитись Опубліковано: 18 вересня 7 годин тому, dneprstab сказав: Ні.Він такого не може А що йому буде заважати пропускати струм в зворотньому напрямку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 вересня Поділитись Опубліковано: 18 вересня 3 години тому, Фрай сказав: Є певний алгоритм роботи стабілізації і він не працює у зворотньому напрямку. Та невже? 😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 вересня Поділитись Опубліковано: 18 вересня 16 хвилин тому, volomoto сказав: Та невже? 😀 Та вам краще знати, я всього лише висловив своє дилетантське припущення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 19 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 23 часа назад, Gitan сказал: Згорить? 100% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 19 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 22 часа назад, Фрай сказал: А як ви собі уявляєте зворотнє проходження струму? Є певний алгоритм роботи стабілізації і він не працює у зворотньому напрямку. Можливо є моделі чи Іголкін зробить щось таке аби воно при наявності зустрічного струму мало додатковий шлях повернення зайвого у мережу. Стабілізатори QUANT вже давно працюють так. В обидві сторони 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 19 вересня Поділитись Опубліковано: 19 вересня 5 минут назад, dneprstab сказал: 100% Яку пораду дасте? Знімати та продавати стабілізатор та купувати QUANT? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз