aleksgross Опубліковано: 11 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2022 Всем доброго времени суток, вот ия стал обладателем такого чуда. Luxeon SDR-10000. Уже колхоженный мастерами. Плата в перемычках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 11 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2022 3 часа назад, aleksgross сказал: Всем доброго времени суток, вот ия стал обладателем такого чуда. Luxeon SDR-10000. Уже колхоженный мастерами. Плата в перемычках. Нам сміятися чи плакати , що ви хотіли цим сказати ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksgross Опубліковано: 12 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2022 (змінено) Вибачаюсь як що по турбував. Менi подарували цей прiстрiй. Я у вас тут по бачiв шо на нёго пiдходять плати вiд ресанти. Змінено 12 листопада 2022 користувачем aleksgross допис тексту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2022 8 часов назад, aleksgross сказал: Вибачаюсь як що по турбував. Менi подарували цей прiстрiй. Я у вас тут по бачiв шо на нёго пiдходять плати вiд ресанти. Ресанта йде на#уй за рузьким кораблем як бренд запорєбріка. Втекла з УкраЇни ще у 2014 році. В нас форте виталс люксеон руселф пульс...та багато чого. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 12 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2022 (змінено) 03.09.2022 в 12:28, dneprstab сказав: Ремонт релейного стабілізатора напруги LVT АСН 300Н. Схемотехніка АСН 250 , АСН 600 ідентична. Цікава кантора. Хороша тим, що все ще ремонтує свою стару техніку. Було, виміняв все по живленню і вперся в проц. Знайшов, завіз, поміняли. Ну і в них не тільки кондюки сохнуть, є ще пара типових дефектів. А от сьогодні я був в шокови. Розібрав їхній ББЖ з правильним синусом з 2010 року. Цt жесть по типу "пан сам склепав", тотальна дендрофекалка. Пр оте, оживити вдалось. Цікава схемотехніка, розкачка двома транзисторами з середньою точкою. Якість синуса так собі... Змінено 12 листопада 2022 користувачем porterlv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 15 часов назад, porterlv сказал: В 03.09.2022 в 12:28, dneprstab сказал: Цікава кантора. Хороша тим, що все ще ремонтує свою стару техніку. Було, виміняв все по живленню і вперся в проц. Знайшов, завіз, поміняли. Ну і в них не тільки кондюки сохнуть, є ще пара типових дефектів. А от сьогодні я був в шокови. Розібрав їхній ББЖ з правильним синусом з 2010 року. Щось дуже нагадує мені Лєотон/Форт.От прям наче вони.Такі ж транси , а кріплення запобіжника , та ще й усередені-я думав їхня фішка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 16 часов назад, porterlv сказал: Цt жесть по типу "пан сам склепав" нє... то профі робили. пан сам склепав це як я хоча ще не всі дроти уклав гарно... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 US7IGN Оу, то Ви не тільки прохфесійний троль а ще й інженер? ВЧ канали при інакшій зборці тупо не працюватимуть. Гарне показуєте! Дайте ще. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 (змінено) 17 минут назад, porterlv сказал: а ще й інженер? ніт! то дурне виховання та перша освіта 17 минут назад, porterlv сказал: ВЧ канали при інакшій зборці тупо не працюватимуть. якщо чесно перший раз збираю 1кВт на УКХ 17 минут назад, porterlv сказал: Дайте ще. сподіваюсь наступного тижня перший запустимо. планується три варіанти на 50, 145 та 430 МГц. вибачте що засираю корисну тему всяким непотрібом Змінено 13 листопада 2022 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Домовитий Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 Всім доброго здоров'я! Я тут зовсім новенький але вже маю прохання. Маю своєму домі три фази, висять три стабілізатори але один вже дістав до печінок. Їздити до сервісного центру 30 км а зараз ще й не беруть (велика черга). Люди! Де дістати схему Luxeon EW-6000? Або Rucelf SRW II-6000-L (майже одинакові)? Спершу він вимикав вихідну напругу в деяких діапазонах, потім, після підключення 2 кВт навантаження почав вибивати автомат. Видає помилки інколи 03, інколи 07. Без навантаження працює справно але при будь-якому навантаженні (паяльник), зразу КЗ і вибиває запобіжник. Допоможіть, якщо можете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 Купть квант і забедьте за проюблеми з стабами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 2 часа назад, porterlv сказал: Купть квант і забедьте за проюблеми з стабами. У народу нема хліба Нехай їдять тортики 😉😉😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 2 часа назад, Домовитий сказал: підключення 2 кВт навантаження почав вибивати автомат. Видає помилки інколи 03, інколи 07. Без навантаження працює справно Почніть з перевірки живлення плати і закінчить перевіркою стану реле. Як не допоможе , звертайтесь за платою. Але ж Luxeon EW та Rucelf SRW скажімо так , трохи несумісні плати- різні прошивки, різні екрани. Потрібно якщо міняти , то одразу плату з екраном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Домовитий Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 7 часов назад, dneprstab сказал: Почніть з перевірки живлення плати і закінчить перевіркою стану реле. Для цього і потрібна схема. Одне реле випаяв (яке стоїть на виході) а воно клацає але не перемикає, поміняв, ніяких змін. Можливо десь спрацьовують два реле але треба знати яке і до чого воно стоїть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 28 минут назад, Домовитий сказал: Для цього і потрібна схема може простіше намалювати хоча б блок-схему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Домовитий Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 51 минуту назад, US7IGN сказал: може простіше намалювати хоча б блок-схему? Блок-схему я собі уявляю але мені цього не достатньо. Я навіть не знаю: а що, схем нема навіть в СЦ, чи зараз вся діагностика в комп'ютерах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 Ну як мінімум можна намалювати ланцюги силові та керування і перевірити їх елементи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pavel_555 Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) Здравствуйте. Подскажите, есть ли в природе схема на ИБП Logicpower LPY-W-PSW-1000. Хочу поднять напряжение заряда АКБ, заряд останавливается на 13,6 В и дальше не идет, а для кислотных АКБ это мало, они все время в недозаряде. P.S. Напряжение хранения 13.0 В, что тоже маловато и не способствует долгой жизни АКБ. Змінено 14 листопада 2022 користувачем pavel_555 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 14 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 5 часов назад, pavel_555 сказал: Здравствуйте. Подскажите, есть ли в природе схема на ИБП Logicpower LPY-W-PSW-1000. Хочу поднять напряжение заряда АКБ, заряд останавливается на 13,6 В и дальше не идет, а для кислотных АКБ это мало, они все время в недозаряде. P.S. Напряжение хранения 13.0 В, что тоже маловато и не способствует долгой жизни АКБ. Уточнить в сервисе лоджика для начала по этой модели.Мне кажется что ИБП бобо , и надо лечить его а не костыли прикручивать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pavel_555 Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 15 часов назад, dneprstab сказал: Уточнить в сервисе лоджика для начала по этой модели.Мне кажется что ИБП бобо , и надо лечить его а не костыли прикручивать Позвонил, сказали отправлять в Одессу, посмотрят... P.S. А в Киеве нет чтоль СЦ лоджика ? Змінено 15 листопада 2022 користувачем pavel_555 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 15 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 10 часов назад, pavel_555 сказал: Позвонил, сказали отправлять в Одессу, посмотрят... P.S. А в Киеве нет чтоль СЦ лоджика ? Лучше уточнить это в головном СЦ лоджика, они лучше знают кто из авторизированных сервисов работает , и кто в состоянии сделать такое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 В 14.11.2022 в 20:25, dneprstab сказал: Уточнить в сервисе лоджика для начала по этой модели.Мне кажется что ИБП бобо , и надо лечить его а не костыли прикручивать здається мені то його нормальний режим. мій АРС теж тільки до 13,7 заряджає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 15 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 6 минут назад, US7IGN сказал: здається мені то його нормальний режим. мій АРС теж тільки до 13,7 заряджає. Ну хто завгодно тільки не APC тупить. Бо як пояснити використання такого акумулятора як CSB , де заявлено Standby use 13,5-13.8 Cycle use 14.4-15.0 Якщо постійно у циклічному режимі воно буде до 13.7 тільки заряджати - то гаплик настане через рік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 2 минуты назад, dneprstab сказал: Якщо постійно у циклічному режимі воно буде до 13.7 тільки заряджати - то гаплик настане через рік а хто ж буде нові батарейки кожного року купляти? я ще не дуже шукав, але в інструкції на АРС нічого про напругу та струм заряду не вказано... і як він визначає в якому режимі використовується акумулятор - Standby use 13,5-13.8 Cycle use 14.4-15.0? Змінено 15 листопада 2022 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 годину тому, US7IGN сказав: і як він визначає Він задає а не визначає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз