InSAn Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 ну а місцевий самогончик скуштувати таки раджу. Розвозити по домівках Ви будете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 1500 грн за аренду места на 26-ть человек застройщикам вполне по силам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Розвозити по домівках Ви будете? а там і гостішка є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 7е подходит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Кто может найти домашнее очень вкусное сало? если свежее - то я ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Я тоже хочу) Я не большой специалист в украинской кухне, но одно блюдо осилю приготовить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Я тоже там была. Там очень хорошо и красиво. Но ехать далековато... Добавлено через 1 минуту 1500 грн за аренду места на 26-ть человек застройщикам вполне по силам. А если людей будет больше? Там негде разместиться ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 А если людей будет больше? Там негде разместиться ... И закрывается это заведение в 20.30 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 И закрывается это заведение в 20.30 Потом можно вернутся в Киев и продолжить конечно, но можно и отдохнуть просто в лесу, либо на берегу озера, но где-то ближе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Потом можно вернутся в Киев и продолжить конечно, но можно и отдохнуть просто в лесу, либо на берегу озера, но где-то ближе. Посмотрю базы на Десне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Посмотрю базы на Десне. в Жукине за Авиатором есть база отдыха кого-то вагонностроительного завода ( салдепия ) но отдыхать прекрастно ! )) а главное не дорого ... )) по крайней мере года 3 назад была там такая ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 Я пока вижу только один недостаток - время работы. На 10 утра мы не соберемся, а финал в 20-30.А кто-то задерживается позже чем 20-30? А если людей будет больше? Там негде разместиться ... Кстати, там есть огромный павильон на 120 человек. Назва Час оренди День тижня Вартіст Етно-павільйон (до 120 осіб) Цілий день з 10:00 до 20:30 Всі дні Від 1500 грн. За індивідуальним замовленням Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 (змінено) Кстати, там есть огромный павильон на 120 человек. Назва Час оренди День тижня Вартіст Етно-павільйон (до 120 осіб) Цілий день з 10:00 до 20:30 Всі дні Від 1500 грн. За індивідуальним замовленням не будет нас 120 человек, думаю максимум 50 Змінено 26 травня 2014 користувачем Lioness_le Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 не по 300, по 30:) 30х50=1500:rolleyes: совсем плоха стала :D пришлось удалить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 (змінено) Вот эта да! Только увидела тему про весеннюю строимдомовку! Еще думала про себя а че так тихо? Вроде пора, а люди тут уже давно тусуются... В Украинском селе замечательно красиво. И ехать совсем недалеко-это же Гуровщина- мы с подружкой из Гуровщины туду пешком прощли за 10 минут. Заезд правда чуть дальше. Но там будет всем интересно -детям есть где развлечься, там фигурки в полный рост зверюшек всяких, дед с бабой в вышиванках, свиньи, куры, гуси(эти звери и птицы уже живые), а самогонный комплекс обалденный, там и дегустация имеется. Хатынки всякие красивые. Кароче, мне там сильно понравилось. Мысль классная. Каждая площадка снабжена мангалом, рукомойником и стол со скамьями(вариантов площадок там не мало.) Змінено 27 травня 2014 користувачем IesuiT Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 Надо тему прикреплять вверх Чтоб уже понимать сколько человек сможет. Я должна понимать скоко мне пампушок варганить :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Прохожий Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 Надо тему прикреплять вверх Чтоб уже понимать сколько человек сможет. Я должна понимать скоко мне пампушок варганить :D Закрепил.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 чёйта я ниче не вижу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 И шо, все? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 И шо, все? Вышиванку купил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 А зашитое лицо физиономии за вышиванку прокатит? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 А зашитое лицо физиономии за вышиванку прокатит? :D И кто тебя так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 И кто тебя так? Эх, кабы знал.... Но не об том речь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Вышиванку купил? я в том, в чем на последних слетах всегда был (фото в профиле) - могу голову побрить под чуб для колориту. Жаль, что закончилось все только разговорами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 могу голову побрить под чуб для колориту. И покрасить в жовто-блакитный! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз