IesuiT Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 только брови Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Простите, а мы с покрашенными чубами, бровями и в вышиванках будем по домам сидеть седьмого? Или есть шансы, что мероприятие будет?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Чейта я вообще насчитываю до 20 человек Есть ли смысл ехать в Украинское село? Человеки! Кто будет 7 июня? Нушозалюди? Давайте плюсовать шоле. Александр Скрипка, а может у Вас таки? В последний раз усе было очень прилично Белка варит борщ. Я пеку пампушки. Варю узварчику. Зеланд сало обещался. Предлагаю все-таки горячительные напитки брать каждому свои - исходя из своих предпочтений и возможностей. Давайте определяться же! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Можем в районе Стоянки у р. Ирпень в поле устроить пикник (у "водопадика") - так и вопрос удаленности от Киева отпадает. Каждый берет свое - накрываем общую поляну и понеслось... Я +1 на 7 июня практически в любом формате, принятом большинством форумчан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 30 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Чейта я вообще насчитываю до 20 человек Есть ли смысл ехать в Украинское село? Человеки! Кто будет 7 июня? Нушозалюди? Давайте плюсовать шоле. Александр Скрипка, а может у Вас таки? В последний раз усе было очень прилично Белка варит борщ. Я пеку пампушки. Варю узварчику. Зеланд сало обещался. Предлагаю все-таки горячительные напитки брать каждому свои - исходя из своих предпочтений и возможностей. Давайте определяться же! да я же не против... пожалуйста. Голосуйте ,плюсуйтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Место отличное - должно устроить всех. Только огласите для тех, кто не в курсе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 [quote=Lioness_le;2955575 Зеланд сало обещался. таки будет ! ( с салом проблем нет - каждое утро 1-2 кабана )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 шла осень 2015, строимдомовци выбирали наряды и согласовывали меню, тематической встречи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 30 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Место отличное - должно устроить всех. Только огласите для тех, кто не в курсе. Для тех кто не в курсе: 7е июня, Киев Петропавловская37,(Куреневка). Встреча тематическая, приветствуются флаги ,вышиванки,венки,и проч. радости. Если дата и место устраивают, пишемся ,регистрируемся... если нет-успокаиваемся и расходимся. как то так 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Для тех кто не в курсе: 7е июня, Киев Петропавловская37,(Куреневка). Встреча тематическая, приветствуются флаги ,вышиванки,венки,и проч. радости. Если дата и место устраивают, пишемся ,регистрируемся... если нет-успокаиваемся и расходимся. как то так ну наконец-то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Не, ну я-то заплюсуюсь, бо опять в прогульщики запишут :D Вообще +1, а может и +2 Т.к. не пью и не курю - прошу сообщить шо брать ;) З.ы. Зашиванка - на фейсе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 я буду +1 ) с салом свежим ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Я + муж с ингредиентами для борща на всех. У кого есть казан? ШАРМАНЩИК!!!!!!!!!!! Шашлык будет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shadow Lord Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Чейта я вообще насчитываю до 20 человек Есть ли смысл ехать в Украинское село? Человеки! Кто будет 7 июня? Нушозалюди? Так сказано ж было... Только свидомым можно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Решено? Едем на куреневку? Или самогоноварить? МЕСТО ВСТРЕЧИ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 я буду. сам. обіцяю взяти гарний настрій, можливо - прапор (якщо не забуду) але ж прапор без держака. і ще - випивон кожен бере "під себе", а закусон? централізовано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 7е июня, Киев Петропавловская37,(Куреневка). Джентельмен! вот же Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 +1.......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 і ще - випивон кожен бере "під себе", а закусон? централізовано? Я зварю на всіх борщу. Будуть пампушки та узвар. Буде сало. Якщо наш Маестро Шарманщик змилостивиться - буде потрясний шашлик. Купимо овочей. Вважаю, що набірати багато їжи не варто - завжди викидається. Потім скінемось, як завжди. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Так сказано ж было... Только свидомым можно! Ви це цілком серйозно?! я сумніваюся, що на форумовці політична тема проживе довше хвилин п'яти! я можу написати. чому так вважаю, але ж просто писати довго. якщо коротенько, тезисно, так би мовити, то хай думка моя буде така: припустиом, що є брудне-брудне болото, у нашому випадку - політика. розумні люди не будуть занурюватися у те брудне болото з головою, так, просто трохи ноги намочать. ну а як інакше - бути поруч з водоймою та навіть ноги не намочити?! Добавлено через 53 секунды Я зварю на всіх борщу. ... горілка "Белка" буде?:D Добавлено через 53 секунды да, ще, з борщем можу допомогти. рідні кажуть, що готую борщ дуже смачний 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 горілка "Белка" буде? А то! _____________ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 И я буду. Могу закупить овощи. Или вареники сделать. Но боюсь после борща и шашлыков вареники будут лишние Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 да, ще, з борщем можу допомогти. рідні кажуть, що готую борщ дуже смачний Буду купувати молоді овочі. Варитимемо борщ на реберцях. С солодким перцем та чорносливом. Добавлено через 45 секунд И я буду. Могу закупить овощи. Или вареники сделать. Но боюсь после борща и шашлыков вареники будут лишние Вареники мабуть не треба. Головне не забути сметану. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Ну тогда я не знаю, что принести на тематическую встречу тематического) Кроме себя в вышиванке) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shadow Lord Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 А то! Вон белка уже АТО прям на месте грозится провести. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз