Надежда Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Групповой мастер-класс по самогоноварению www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=154496 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Питанням на питання знаєте хто відповіда? А то? Ги. Тоді слідкуйте за темою, буду дуже рада знайомству "по живому". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Прохожий Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 "по живому". Наживо.... Так здається українською. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 так думаю что и людей будет меньше что, Ярош сказал что не сможет? Жаль... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Наживо.... Так здається українською. Так. Але я не нехтую такими милими помилками - за для посміхнутися))) Я ж білявка - мені можнА. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Питанням на питання знаєте хто відповіда? Якщо не станеться нічого непередбаченого, то чому б ні.. Тільки треба визначитись де та коли. ЗІ. Треба буде спробувати з Дніпропетровська свою макітерку та макогона... хто хто, жидобандерівець Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 что, Ярош сказал что не сможет? Жаль... Я вместо него - не пожалеете. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Групповой мастер-класс по самогоноварению www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=154496 от я ж про цей комплекс і писав трохи вище українське село, у бузовій. там є майданчики для шашлика та посидіти, чудова самогоночка місцева та напрочуд позитивна атмосфера. ну і хати-музеї з різних частин України, мастер-класи з ковальства, самогоноваріння тощо. я випадково туди потрапив коли ще тільки організовувався комплекс, і дуже там сподобалося. намагаюся туди заходити, коли десь недалеко знаходжуся. ну а на фото - їх самогонний агрегат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Я вместо него - не пожалеете. Визитку дадите? Очень нада!.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Визитку дадите? Очень нада!.. Вам мою или Димы? Есть обе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Помру. Пожалійте. В мене три козака вдома живе. Їдять кожен день. ЗИ. Пампушки - обов*язково. Свої, домашні. Могу тебя немного разгрузить - пампушки з мене багато пампушок ще можу узвару накалядувати, багато узвару 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Давайте проведем тематическую весеннюю строимдомовку дата определена 7 июня! В лучших традициях... ))) Добавлено через 32 секунды Вам мою или Димы? Есть обе. Вас надо живьём! Но можно и с визиткой... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2014 фсёёё затихлоо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 21 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2014 фсёёё затихлоо Не у всех есть пояс с вышивкой)))) Стесняются... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 22 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2014 Я за 7 июня. Гитару возьму.Будем национальные патриотические песни петь под сало з горилкою. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 фсёёё затихлоо ниче не затихло готовимся:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 ниче не затихло готовимся:D ага. пояса вышиваем :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 После выборов оживится все)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 После выборов оживится все)) Ага... как только - так сразу.... После выборов будут разборки, потом снова стояния и лозунги, снова вспомнят о майдане и назначат кого-то врагом №1... я даже знаю пару кандидатов.... Какая уж тут строимдомовка...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Какая уж тут строимдомовка...... Не, строимдомовка обязательно. Передохнуть же надо между стояниями))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Сорри, только увидел тему, всю не осилю. С местом определились? Бузовая очень даже подходит, если нас туда пустят на "посидеть"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Сорри, только увидел тему, всю не осилю. С местом определились? Бузовая очень даже подходит, если нас туда пустят на "посидеть"... там за гроші навіть голяком бігати дозволять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 там за гроші навіть голяком бігати дозволять Актуально))) А борщ свой варить можно? Шашлык и горілку, тож свои, дадут приготовить/распить/съесть? Если да - договариваемся, узнаем бюджет и вперед!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 наскільки я знаю, то там (ссылка устарела) а далі - робіть що хочете у розумних межах. а ще там дуже цікаво подивитися хатИ, а також послухати про їх історію. ну а місцевий самогончик скуштувати таки раджу. можна буде домовитися на якісь майстер-класи, по тому ж самогоноварінню чи ковальству, а може й гончарству, або ж лялька-мотанка тощо. для дітей там є маленький зоопарк. а саме найголовніше - атмосфера. якось там затишно та комфортно. там відпочиваєш душею. (не вважайте за рекламу, просто ділюся своїми враженнями) З питань оренди відпочинкових комплексів, влаштування свят та корпоративних вечірок звертайтеся до адміністратора комплексу: (099) 333-0770 (з 10:00 до 20:00 години, без вихідних). Якщо з першого разу не дозвонилися - пробуйте доки не дозвонитеся! (Бувають перебої з мобільним зв'язком) info@etno-selo.com.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Я пока вижу только один недостаток - время работы. На 10 утра мы не соберемся, а финал в 20-30. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз