S_Lava Опубліковано: 26 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2014 Сколько там 50мм, а сколько 100мм не знаю. Лежит в домике. 90грн. за тюк. Самовывоз. с. Пирново. Вышгородский р-н. Писать в ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
x_y_z_ Опубліковано: 27 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2014 добридень! 5 тюків - це 5 упаковок? цілих? тоді бронь ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andy_pilot Опубліковано: 27 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2014 Буду другим на черзі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
неблондинка Опубліковано: 27 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2014 Тоже встану в очередь. А какая плотность там? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
x_y_z_ Опубліковано: 27 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2014 А какая плотность там? невелика - 26 кг\куб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 27 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2014 Спасибо, за внимание. Бронь за x_y_z_ (он и в ЛС первый прислал сообщение). Если он не заберет в эти выходные, то я в ЛС отпишу каждому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
x_y_z_ Опубліковано: 28 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2014 спасибі за вату - вона вже у нас ) ну і порозважалися ми здорово - давно такого екстріму не було в нашому житті )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 28 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2014 ну і порозважалися ми здорово - давно такого екстріму не було в нашому житті )) дайте угадаю - пытались к Славику по подъездной дороге подъехать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
x_y_z_ Опубліковано: 1 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2014 дайте угадаю - пытались к Славику по подъездной дороге подъехать? не знаю, як називається саме ця дорога, але ми вгрузли, пожежка вгрузла (4! рази викопували), трактор вгруз )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 1 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2014 не знаю, як називається саме ця дорога, але ми вгрузли, пожежка вгрузла (4! рази викопували), трактор вгруз )) она и есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
x_y_z_ Опубліковано: 1 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2014 она и есть тепер будемо знати, місця бойової слави своєї ) бо найсмішніше в цьому всьому те, що ми витягнули свою машину самі - поки п''яні мнс-ники з тверезим трактористом намагалися витягнути пожежну ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз