Forpost40 Опубліковано: 13 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2014 Куплю бетономешалку с приводом от ВОМ. Объем от 300 до 500 литров. Писать в приват. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 27 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2014 Все еще актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gros Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 Все еще актуально. Есть бетономешалка на 250л б/у в нормальном состоянии. Привод через редуктор. тел.0503311174 Григорий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 1 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2014 Можно фото? Потому как не представляю, как можно от ВОМ через редуктор привод делать. Да и зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gros Опубліковано: 3 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2014 Можно фото? Потому как не представляю, как можно от ВОМ через редуктор привод делать. Да и зачем? Я маю на увазі,що привод на барабан іде не через ремену передачу, а через редуктор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 4 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2014 Понятно. Большая просьба ко всем читающим - не тратьте мое и свое время. Меня не интересуют редукторы, а также цепные и ременные передачи. Меня интересует только привод от ВОМ. Если нужно просто продать бетономешалку - возьмите и продайте. Не нужно предлагать каждому встречному и поперечному. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз