Татьяна5 Опубліковано: 8 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2009 Заказываю на опте капли Барс на холку, от клещей и блох, если есть желающие - можно присоеденится, самовывоз м Нивки. 4 пипетки (упаковка) - 20 грн, цена на 50% меньше розницы дозировка 1 пипетка на 10 кг, если собака больше 30 кг - то 3 пипетки максимум. кому надо на сезон? будут в пятницу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 10 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2009 Заказываю на опте капли Барс на холку, от клещей и блох, если есть желающие - можно присоеденится, самовывоз м Нивки. 4 пипетки (упаковка) - 20 грн, цена на 50% меньше розницы дозировка 1 пипетка на 10 кг, если собака больше 30 кг - то 3 пипетки максимум. кому надо на сезон? будут в пятницу Я напевно вже не встигла Я б хотіла замовити кілька упаковок (3-4) напевно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Малько Елена Опубліковано: 13 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2009 Я бы хотела заказать. Как связаться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 13 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2009 сорри, уже заказы приняты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 13 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2009 Так какого х----на писать лучше куплю в вет.аптеке и без проблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 13 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2009 Так какого х----на писать лучше куплю в вет.аптеке и без проблем. правильно, покупайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз