neon4ik-i Опубліковано: 5 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2014 В Киеве загнали бойцов для по "не понятным причинам". Начали жарить за так называемый техконтроль, в простонароде техосмотр. Кого уже остановили и еще не остановили, техосмотр никто не отменял на грузовики и всем у кого в техпаспорте написано "вантажний малотонажний" проходить его нужно. Пишите, будем помогать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Океания Опубліковано: 5 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2014 Надаю для ознайомлення витяг зі ст. 35 ЗУ "Про дорожній рух": Стаття 35. Обов'язковий технічний контроль транспортних засобів. ...... Обов'язковому технічному контролю не підлягають: ...... 2). легкові автомобілі, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку, вантажні автомобілі незалежно від форми власності вантажопідйомністю до 3,5 тонни, причепи до них - із строком експлуатації до двох років. Тобто, технічний контроль (раніше тех.огляд) на вантажні малотонажні автомобілі потрібно проходити кожні два роки... Штраф за несвоєчасне проведення тех. контролю від 340 до 425 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Южный Ветер Опубліковано: 5 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2014 причепи до них не понял.....на прицепы тоже надо проходить техосмотр? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neon4ik-i Опубліковано: 6 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2014 не понял.....на прицепы тоже надо проходить техосмотр? То есть. Если прицеп к легковому авто, то проходить не надо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neon4ik-i Опубліковано: 10 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2014 Рейды продолжаются... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir9664 Опубліковано: 14 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2014 Меня останавливали 2 раза проверяли протокол техконтроля.Кстати спасибо neon4ik-i за оперативное прохождение техконтроля,рекомендую. Добавлено через 3 минуты Да кстати мой авто Пежо Боксер фургон малотонажный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 14 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2014 А что тема рекламного характера делает в этом разделе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neon4ik-i Опубліковано: 15 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2014 А что тема рекламного характера делает в этом разделе? Ну не могу же я написать "Продам техосмотр" :D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз