Легионер Опубліковано: 8 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2009 Принято решение не красить стены в новостройке (учтен печальный опыт соседнего дома, где существенно потрещали стены после первого года жизни дома), решили клеить обои. Какая цена актуальна на сегодня? Называют 25-30 грн кв. м...Это что получается поклеить полоску 0,5*2,7 стоит 40 грн? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOR Опубліковано: 8 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2009 Какая цена актуальна на сегодня? Называют 25-30 грн кв. м...Это что получается поклеить полоску 0,5*2,7 стоит 40 грн? 25-30грн м2-нормальная цена.Конечно все зависит от объемов,вида обоев,подбора рисунка/без подбора... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirock Опубліковано: 8 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2009 от 2долларов и выше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ААА Опубліковано: 9 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2009 ....................... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 9 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2009 Мне весь дом клеили по 15 грн. Было много подборов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ramzes Опубліковано: 23 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2009 Принято решение не красить стены в новостройке (учтен печальный опыт соседнего дома, где существенно потрещали стены после первого года жизни дома), решили клеить обои. Какая цена актуальна на сегодня? Называют 25-30 грн кв. м...Это что получается поклеить полоску 0,5*2,7 стоит 40 грн? Мне клеят по 4 у.е Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Мне клеят по 4 у.е у Вас обои по 400 грн за рулон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Paramax Опубліковано: 25 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2009 С подбором рисунка до 25 грн м2. Простые обои 15. Такую цену мне озвучил маляр, который сделал мне стены+потолок под покраску очень качественно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз