dimonu4 Опубліковано: 2 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2014 Пресс-клещи подходят для всех радиальных прессов Rems.Инструмент новий. Висилаю новой почтой. Есть 16,20,25.Цена договорная на порядок меньше чем в магазине.(ссылка устарела) (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bgt Опубліковано: 2 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2014 Пресс-клещи подходят для всех радиальных прессов Rems.Инструмент новий. Висилаю новой почтой. Есть 16,20,25.Цена договорная на порядок меньше чем в магазине.(ссылка устарела) (ссылка устарела) На фото не увидел. Профиль U ?? или ТН ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimonu4 Опубліковано: 2 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2014 А вамс какой нужен ? Есть разние. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 2 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2014 Цена договорная на порядок меньше чем в магазине. Вы знаете, что на порядок это в 10 раз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimonu4 Опубліковано: 2 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2014 Вы знаете, что на порядок это в 10 раз? извиняюсь не знал. А ви хотите купить?Я могу снизить цену. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bgt Опубліковано: 2 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2014 извиняюсь не знал. А ви хотите купить?Я могу снизить цену. я Работаю профилем U беру по 80 евро (новые) у Ремса. На порядок дешевле это сколько ? Мог бы обновить свой парк... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimonu4 Опубліковано: 3 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2014 (змінено) я Работаю профилем U беру по 80 евро (новые) у Ремса. На порядок дешевле это сколько ? Мог бы обновить свой парк... могу продать 3 штуки ето 16,20,25 за 2000гривен назовите свою цену Змінено 3 лютого 2014 користувачем dimonu4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimonu4 Опубліковано: 4 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2014 (ссылка устарела) звонить на номер даний на обявлении Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Виктор 8181 Опубліковано: 19 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2014 Интересуют клещи ТН профиля 16,20. По чем будут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз