Polll Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 Усім вітання. Порадьте хорошу компанію, яка займається металочерепицею. Загалом радили звернутись до Прушинських, Ю.Ком, Імперія даху. Хто що може за них сказати? Цікавить: - якість матеріалу (справжні німецький арселор) - якість виробництва (не розбиті станки) - ціна - відношення до клієнта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
a.s.t. Опубліковано: 19 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2014 Брав рік тому на Тайл. Виглядає на справжній арцелор. За чутками, обладнання в них у належному стані. Брав через посередника, тому про відношення до клієнта сказати нічого не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 19 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2014 Друг працює на одному з великих виробників, має справжній німецький арцелор, я через нього брав. Якщо цікавить, то пишіть в ПП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Polll Опубліковано: 19 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2014 a.s.t. Дякую, зателефоную. ahomin, а чому так таємничо? )). Пишіть, що за виробник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 25 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2014 Та не таємничо, працює на ТПК, але мені тоді робив через Тайл, бо так дешевше виходило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Інженер Опубліковано: 4 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2014 Я брав в Руукі-Україна на Вул.В.Великого... Домовився за знижку 15%...І водосточку там брав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BOXL Опубліковано: 6 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2014 Є виробник Євро-Модуль який спеціалізується на якісних матеріалах таких як SSAB (швеція) 0,55мм (Преміум клас) VoestAlpine (Австрія). Купував SSAB Prelaq RR 434 (коричневий) 0,55мм товщина 300 гр. цинку/м.кв. Працівники фірми виїжджали на заміри робили розкрой даху, робили повний кошторис, крім цього надали гарантію 15 років на металочерепицю та на металевий водостік. Фірма находиться у Львові кінець вул. Городоцької в офісному центрі. Кого буде цікавити, маю занотовані контакти менеджера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
samvexler Опубліковано: 17 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2014 Сокільники "Все для даху" Можу їх порекомендувати. 067-6766500 Ігор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз