assist Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 посоветуйте культиватор для обработки до 5 соток земли,можно китаец но хороший...спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ambas Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=32494 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
assist Опубліковано: 4 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2014 тема актуальна,предложите что нить хорошее... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spel Опубліковано: 5 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2014 тема актуальна,предложите что нить хорошее... Посмотрите Садко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
watermaxim Опубліковано: 12 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2014 ЗИРКА НТ-105, 2060 ИЛИ АНАЛОГ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Morpheus Опубліковано: 12 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2014 Культиватор нужен только для культивации или же и для окучивания и копания а так же пахоты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Николай775 Опубліковано: 27 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2015 Хочу поділитися своїм вибором культиватора. Ділянка у мене в 6 соток, але вручну рабатать вже не те здоров'я, в минулому році сусід по дачі придбав собі культиватор, я подивився і вирішив зібрати грошенят і придбати собі таку техніку, тому вона реально полегшує працю, багато переглянув всіх марок, але зупинився на фірмі Daewoo, купував в цьому році на ось цьому сайті: daewoo-sales.com.ua/kultivatory брав бензиновий, працює відмінно, хоча спочатку треба було зрозуміти як їм правильно управляти, пристосувався і справа пішла. Тепер ось думаю як я раніше жив без цієї техніки, стільки часу і сил економить, не кажучи про здоров'я. Так що рекомендую цю фірму, перевірено, працює добре, потужний і якісно зроблений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nesterovsky Опубліковано: 27 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2015 Я осенью в Новой линии купил Олео-Мак-180R. Не китаец. Что могу сказать. 6л.с., культивирует почву как зверь (но не целину). Целину не берет, ни плугом ни фрезами. Так что первый раз пырей прийдется прокопать ручками, зато потом жизнь облегчает здорово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex Опубліковано: 27 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2015 Лучше брать мощнее и тот, который сам едет, а не закапывается. У меня есть Хускварна, качество так себе, один раз уже был в ремонте, вал лопнул. Вот сейчас пружинки на карбюраторе менять надо и смазка из под сальника прет. А пользуюсь я им очень мало... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
assist Опубліковано: 28 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 всем спасибо...больше года назад купил протон мб-75...доволен шо слон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз