Kalkin Опубліковано: 13 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2014 Доброго дня форумчанам! Хочу придбати і будувати проект від Архону Дом в Рододендронах www.archon.com.ua/proekt-doma/m4ed5ff7a8f1c0,dom-v-rododiendronakh-6-a Матеріал хочу замінити на газоблок і під гаражем зробити підвал. Можливо хто щось порадить по ділу чи будував подібний проект? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 По этому проекту многие строились. Зайдите "Как мы строим дома.." и в поиске наберите "дом в рододендронах". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 не так вже і багато, одна Тома11 оформила вєтку. Чекаю ще коментарів та порад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 Kalkin, если не секрет, сколько стоит проект там где Вы смотрели? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 не зрозумів питання? ви маєте на увазі вартість проекту в архону? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 не зрозумів питання? ви маєте на увазі вартість проекту в архону? ага ....... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 на сайті Архону 8600грн. Ви це і самі можете побачити. Ви цікавитесь цим проектом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kysil Опубліковано: 16 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2014 Kalkin, вам точно потрібен гараж і шоста кімната? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 16 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 січня 2014 гараж так а от кімнату я б при можливості не робив але вона тут гармонійно вписується а ще хочу під гаражем зробити підвал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 18 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2014 на сайті Архону 8600грн. Ви це і самі можете побачити. Ви цікавитесь цим проектом? Лежить пачка подибних официйних проектив в рододендронах та инших кущах))) Думала вони вже не актуальни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 18 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2014 Чому не актуальні. По цих проектах ніби багато людей будуються, чи є якісь критичні зауваження? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 19 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2014 Если поднимите мансардный этаж на несколько рядов кладки не ошибетесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 20 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2014 ви маєте на увазі кілька рядів блоків чи цегли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 20 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2014 ви маєте на увазі кілька рядів блоків чи цегли? Саме так. Розробляла дизайн для подибного будинку. Мебли розташувати в мансарди було проблемою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vova2408 Опубліковано: 23 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2014 Кто продаст проект дома в Рододендронах 6? Адаптированный под такие условия: 1 Плиты перекрытия. 2.Наружные стены-Г.Б. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Диманыч Опубліковано: 24 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2014 А к этому дому мы вам можем сделать отличный ландшафтный дизайн www.virs.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 1 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2014 Якого року проект рододенрон 6? І яка ціна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitwork Опубліковано: 2 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2014 Был куплен в 2008. В два раза дешевле чем на сайте компании Если автор не против) А можете сюда вставить фото фасадов, например, чтобы стало ясно, какая вариация проекта. И что у вас за проект- копия или оригинал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 3 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2014 автор не против 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitwork Опубліковано: 10 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2014 Лежить пачка подибних официйних проектив в рододендронах та инших кущах))) Думала вони вже не актуальни. А можете сказать, какие сейчас актуальны?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abelor Опубліковано: 10 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2014 Разрешите мне, архитектору, сказать, какие сейчас и ВСЕГДА дома актуальны. А актуальны дома, которые ориентированы на КОНКРЕТНОГО человека, с его особенностями и привычками. Я не понимаю, люди вбухивают десятки, а то и сотни тысяч долларов в недвижимость, которая НЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНА ДЛЯ НОРМАЛЬНОЙ СЕМЕЙНОЙ ЖИЗНИ НИКАКОГО ЧЕЛОВЕКА. Она предназначена для БЫСТРОЙ ПРОДАЖИ КАТАЛОГА, в котором она размещена. Вы спрашиваете, какие недостатки этой планировки? А я лучше скажу Вам ее достоинства, только вряд ли они Вам понравятся: 1) из этой планировки получается неплохой дом для сдачи в найм покомнатно; 2) эта планировка(как и ей подобная) способствует быстрому и бесконфликтному разводу семьи. А можете сказать, какие сейчас актуальны?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitwork Опубліковано: 10 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2014 Разрешите мне, архитектору, сказать, какие сейчас и ВСЕГДА дома актуальны. А актуальны дома, которые ориентированы на КОНКРЕТНОГО человека, с его особенностями и привычками. Я не понимаю, люди вбухивают десятки, а то и сотни тысяч долларов в недвижимость, которая НЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНА ДЛЯ НОРМАЛЬНОЙ СЕМЕЙНОЙ ЖИЗНИ НИКАКОГО ЧЕЛОВЕКА. Она предназначена для БЫСТРОЙ ПРОДАЖИ КАТАЛОГА, в котором она размещена. Вы спрашиваете, какие недостатки этой планировки? А я лучше скажу Вам ее достоинства, только вряд ли они Вам понравятся: 1) из этой планировки получается неплохой дом для сдачи в найм покомнатно; 2) эта планировка(как и ей подобная) способствует быстрому и бесконфликтному разводу семьи. А можно по п.2 подробнее и по-аргументированнее? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kalkin Опубліковано: 11 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2014 мені теж було б цікаво почути конкретні зауваження. адже аргументовані факти дозволять уникнути помилки і не вбухувати тисячі доларів в поганий проект будинку а краще їх потротити саме на БУДИНОК своєї мрії ніж на красиву картинку. Напишіть будь-ласка ваші зауваження по дпному проекту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abelor Опубліковано: 11 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2014 Я не буду долго "лить воду" в эфире. Посоветую лишь рассмотреть функционально-пространственные схемы индивидуальных жилых домов США. Ведь эта страна единственная из "белых" стран, у которой рождаемость превышает смертность. Обратите внимание на обилие подсобных помещений и открытых пространств, где могут одновременно пересечься, если не собраться, все члены семьи. Да, есть два для нас "но" в строительной индустрии индивидуального жилья в США:1) у них довольно большие участки под застройку(по сравнению с нашими 6-10 сотками в среднем), что позволяет строить просторное по площади жилье;2) высокий уровень развития строительных технологий, которые мы пока не можем себе позволить. Да и по климатическим условиям мы очень отличаемся. Но, между прочим, строительная отрасль это пожалуй одна из неимпортируемых отраслей народного хозяйства. Всегда и везде строить надо из местных материалов, с учетом местных климатических условий. И, тем не менее, функционально-пространственное решение американских домов мы можем применить и для проектирования нашего небольшого по площади жилья. А можно по п.2 подробнее и по-аргументированнее? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitwork Опубліковано: 11 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2014 Я не буду долго "лить воду" в эфире. Посоветую лишь рассмотреть функционально-пространственные схемы индивидуальных жилых домов США. Ведь эта страна единственная из "белых" стран, у которой рождаемость превышает смертность. Обратите внимание на обилие подсобных помещений и открытых пространств, где могут одновременно пересечься, если не собраться, все члены семьи. Да, есть два для нас "но" в строительной индустрии индивидуального жилья в США:1) у них довольно большие участки под застройку(по сравнению с нашими 6-10 сотками в среднем), что позволяет строить просторное по площади жилье;2) высокий уровень развития строительных технологий, которые мы пока не можем себе позволить. Да и по климатическим условиям мы очень отличаемся. Но, между прочим, строительная отрасль это пожалуй одна из неимпортируемых отраслей народного хозяйства. Всегда и везде строить надо из местных материалов, с учетом местных климатических условий. И, тем не менее, функционально-пространственное решение американских домов мы можем применить и для проектирования нашего небольшого по площади жилья. Сори, но действительно "вода" и "ниочем" Пример, конкретика? Что-то есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз