Romatr Опубліковано: 1 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2020 С Новым Годом Друзья! Желаю чтобы новое десятилетие принесло в каждый дом, счастье, удачу и достаток! Всем Добра и хороших новогодних праздников! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 2 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2020 С Новым Годом 2020 Поздравляю с 2020. Желаю строить прочно, крепко и надёжно, а жить — чудесно, весело и благополучно. Пусть хватает вдохновения для интересных проектов и идей, пусть хватает сил для их реализации и воплощения, путь хватает времени и на хорошую работу, и на личные интересы, пусть хватает средств на все желания и мечты. С Новым Годом уважаемые! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Frostico Опубліковано: 3 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2020 С Новым Годом!! Пусть в новом году, всё запланированное сбудется! Счастья, любви и благополучия! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владислав Ч. Опубліковано: 8 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2020 Всех с новым годом и рождеством! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хохол Опубліковано: 30 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2020 Коллеги, с наступающим! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 30 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2020 Я пожелать бы всем хотел в крови побольше антител! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 31 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2020 Актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 31 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2020 Я пожелать бы всем хотел в крови побольше антител! перед цим перехворіти у легкій формі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 31 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2020 Хай цей рік вже закінчиться...маю надію, що 2021 буде позитівнішим ( в гарному сенсі цього слова) Нам всім наснаги та творчого неспокою !!! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 31 грудня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2020 Прощай 2020:rolleyes: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 31 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2020 Ну, привіт тобі, 2021! Сподіваюсь що таки відкриєш кордони! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 1 січня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2022 С Новым Годом 2022 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 2 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Мої вітання З Новим Роком 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Харківська гілка повністю вмерла ( Навіть ТС цієї не пише. Мабуть, таки уїхав.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Немає будівництва у Харкові поки. Очікуємо завершення війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 3 години тому, Gitan сказав: Немає будівництва у Харкові поки. Очікуємо завершення війни. Ну, по євідновлення у мене заходять періодично запити. Добре що можу приймати платежі картками євідновлення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 3 часа назад, Gitan сказал: Немає будівництва у Харкові поки. Очікуємо завершення війни. С нуля строек действительно нету (что логично), но продолжение начатых/доделки/достройки и пр идут неспеша. Есть, конечно, и остановленные полностью. По крайней мере то что я вижу у меня на районе Змінено 10 січня користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Хоча ні, В мене поряд парень 30+ років заклав фундамент під одноповерховий дім 12*16 м 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PRO100_MASTER Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого Есть даже в Тишках фундамент на зиму кто-то залил) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз