genter Опубліковано: 7 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2014 Ніколи не погоджусь! Для роздумів... Як Ви думаєте, яка стіна буде кращою в плані шумоізоляції (і не тільки шумо): В1 - цегляна кладка в 1 цеглу В2 - дві стіночки в 0,5 цеглини змуровані поряд з деяким просвєтом В3 - не відрізнятимуться. Я говорил не про кладку,а сравнивал ручное и машинное нанесение.И конце концов сделать машинная штукатурка дешевле чем ручная+шпаклевка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DomRemont Опубліковано: 9 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2014 так и есть ,от машинной большие длинные трещины да, так оно зачастую и бывает.. Посмотрите объвления на сландо, и тендеры: Ищу "пофиг-кого" для работы на моей штукатурной станции на моих условиях (типа выдающийся работодатель). Ну а дальше тому "пофиг-кому", который первый раз видит эту станцию вблизи соблюдать технологию или еще как заморачиваться? Оно ж не сразу треснет если что Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 9 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2014 Я говорил не про кладку,а сравнивал ручное и машинное нанесение.И конце концов сделать машинная штукатурка дешевле чем ручная+шпаклевка Я теж не про кладку:D А про шумоізоляцію! Це ж Ви писали... Цитата: машинка подает смесь под давлением и смесь задувается во все щели в кладке увеличевая при этом шумоизоляию. Так от для Вас " відкрию Америку":)... Шумоізоляційні властивості обернено пропорційні щільності матеріалів. Це значить, що чим більше пустот в штукатурці, цеглі і т.д. тим меньше вони проводять шуми. Вивід: Вам треба почерпнути інформації, розібратись у термінах, а тоді уже пробувати ділитись своїми знаннями. Добавлено через 13 минут Посмотрите объвления на сландо, и тендеры: Ищу "пофиг-кого" для работы на моей штукатурной станции на моих условиях (типа выдающийся работодатель). Ну а дальше тому "пофиг-кому", который первый раз видит эту станцию вблизи соблюдать технологию или еще как заморачиваться? Оно ж не сразу треснет если что Так Ви на свої пости подивіться... Готові виконати будь-яку роботу якісно і дешево. Хвастаєтесь одним обєктом і вставляєте ссилки на безглузді відео . За технології взагалі мовчіть... на відео добре видно як ви Ротбанд у відрі дрелькою замішуєте і робите ним чорнову штукатурку. Ваш обєкт на Феодосіївській у зеленому будинку, а мій у розовому. Там зараз сохне штукатурка, приходьте подивитись - корисно буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 10 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2014 да, так оно зачастую и бывает.. Посмотрите объвления на сландо, и тендеры: Ищу "пофиг-кого" для работы на моей штукатурной станции на моих условиях (типа выдающийся работодатель). Ну а дальше тому "пофиг-кому", который первый раз видит эту станцию вблизи соблюдать технологию или еще как заморачиваться? Оно ж не сразу треснет если что К чему эти какашки? Берите людей с рекомендациями,какие проблемы?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DomRemont Опубліковано: 10 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2014 Так Ви на свої пости подивіться... Готові виконати будь-яку роботу якісно і дешево. Хвастаєтесь одним обєктом і вставляєте ссилки на безглузді відео . За технології взагалі мовчіть... на відео добре видно як ви Ротбанд у відрі дрелькою замішуєте і робите ним чорнову штукатурку. За что я обожаю вуек, так это это за то, что они ВСЕГДА знают единственно правильный вариант решения проблемы :D И это всегда сопровождается фразами: Да нас на руках у Москви носылы, бо тилько мы, вуйки, знаемо, як робыты евроремонты москалям.. У людей островы в океани, яхты, газеты, пароходы, а воны тилько вуек набырають робыты евроремонты у Москви.. хочецццо плакать иногда, когда это же в 1001 раз услышишь, про вуек и евроремонты и про то, что в их сели уси на Хаммерах издять вуйки, що ремонтами промышляють :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genter Опубліковано: 11 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2014 И это всегда сопровождается фразами: Да нас на руках у Москви носылы, бо тилько мы, вуйки, знаемо, як робыты евроремонты москалям.. У людей островы в океани, яхты, газеты, пароходы, а воны тилько вуек набырають робыты евроремонты у Москви.. хочецццо плакать иногда, когда это же в 1001 раз услышишь, про вуек и евроремонты и про то, что в их сели уси на Хаммерах издять вуйки, що ремонтами промышляють это точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 11 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2014 DomRemont, через мої пости українською ви мене "вуйком" обізвали назвали? Так от... Я родом з Волинської обл., а "вуйками" називають вихідців з інших регіонів. Навіть тут ви промазали:fool: Мабуть достало, що усі навкруги роблять усе правильно, а вам цього не дано. От і біситесь через власну бездарність, поливаючи усіх навкруги якимись недолугими байками. Не треба "обожать" вуйок, а просто займіться аналізом своїх дій, самокритикою і тоді люди до вас потянуться. genter, Ви на форумі як замовник чи підрядчик виступаєте? Просто цікаво, це Вам якийсь прораб так налапшав про вигадані "плюси" ГШ і зробив її.Вам не сила цим похвастатись? Чи Ви самі намагаєтесь тут лапшать? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitass Опубліковано: 12 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2014 Сейчас ребята делают машинную штукатурку (комнаты – ГШ, с/у – ЦПШ), на днях будут заканчивать. И мне, как заказчику, надо будет принимать работу. Подскажите, на что мне, как не специалисту, надо обращать внимание и вообще может есть элементарные правила приёмки работы? Например, если проверять 2м правилом: - должны ли быть просветы? Если «ДА», то сколько мм допускается на 2 м, - как ставить правило: вертикально – горизонтально, или надо его крутить (таким образом, что бы описать круг). - поверхность ГШ может быть шероховатой или всегда должна быть гладкой (под яйцо)? - ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 12 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2014 Краще без просвітів, але допускаються 2 мм на 2м правилі. Правило прикладати: 1- горизонтально внизу стіни де плінтус і вгорі де багет; 2 - вертикально в кутах між стінами; 3 - по діагоналі з кожного кута. Штукатурка може бути шереховатою. але краще таки гладенькою. Памятайте, що стандарти прийому-здачі виконаної роботи, Ви повинні були обговорити до початку робіт. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 13 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2014 В дверных проемах должна быть соосность,без перепадов.Стоите лицом к проему и приставляете 2м правило горизонтально на проем.Левая и правая часть без перепадов.Оконные проемы так-же по горизонтали и вертикали,если нет подоконников. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DomRemont Опубліковано: 13 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2014 углы еще смотреть нужно чтоб они были похожи на углы 90 гр. Подскажите, на что мне, как не специалисту, надо обращать внимание и вообще может есть элементарные правила приёмки работы? а вообще оно все делается немного не так.. если под обои изначально планируется то можно и так делать, одни штукатурят, а другие клеят обои потолще, а вот если под покраску, то это все нужно делать тому, кто и будет сдавать работу уже покрашенную стенку.. А то тот на углах накосячил, тот на штукатурке с провалами, то еще на чем, а потом нужно со всего этого сделать идеально покрашенные стены .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genter Опубліковано: 21 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2014 genter, Ви на форумі як замовник чи підрядчик виступаєте? Просто цікаво, це Вам якийсь прораб так налапшав про вигадані "плюси" ГШ і зробив її.Вам не сила цим похвастатись? Чи Ви самі намагаєтесь тут лапшать? Я в строительстве уже 10 лет,закончил ХДТУБА,имею диплом инженера ПГС и переведал уже все штукатурки и машинная самая лучшая,а если вы не умеете ее делать то ненадо,как вы говорите "лапшать" людям,что она хуже ручной,скажите просто что у вас нет машинки,а есть пару волынских Джамшутов которые вам ее заменяют. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
palamello Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 А тут еще круче Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Я в строительстве уже 10 лет,закончил ХДТУБА,имею диплом инженера ПГС и переведал уже все штукатурки и машинная самая лучшая,а если вы не умеете ее делать то ненадо,как вы говорите "лапшать" людям,что она хуже ручной,скажите просто что у вас нет машинки,а есть пару волынских Джамшутов которые вам ее заменяют. Наявність диплома не робить Вас грамотним інженером! А ваші виброси інфи підтверджують це. А хто що вміє і знає, то з боку видніше. Але я на відміну від Вас розумію, що "машинна штукатурка" - це метод нанесення, а не вид штукатурки. Яка може бути гіпсовою або ЦП. Доречі умію робити обидві, але просто замішую і накидую вручну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genter Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Наявність диплома не робить Вас грамотним інженером! А ваші виброси інфи підтверджують це. А хто що вміє і знає, то з боку видніше. Але я на відміну від Вас розумію, що "машинна штукатурка" - це метод нанесення, а не вид штукатурки. Яка може бути гіпсовою або ЦП. Доречі умію робити обидві, але просто замішую і накидую вручну. Чесно хотелось бы посоревноваться с вами и в скорости,и по качеству.Уже перевидал таких умников.На словах вы спецы от бога,а на деле увы((((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Патоль Мойшевич Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 и та и та хороша,главное чтобы правильно и точно сделали геометрически. а то вроде все хорошо,а с каждым новым обьемом работ начинаешь их вспоминать.не комнаты а ромбы...умудриться дверные проемы с разных сторон разная толщина-слева 18,справа 20.двери ставить одно удовольствие,а попробуй паркетну доску положить под ними ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Чесно хотелось бы посоревноваться с вами и в скорости,и по качеству.Уже перевидал таких умников.На словах вы спецы от бога,а на деле увы((((( Ага. я теж! З задоволенням позмагаюсь, на Ваших умовах, щоб територіально в Києві або області. Можу запропонувати простіший варіант - заїхати до мене на обєкт, подивитись на виконану штукатурку і ... Тоді стане ясно хто з нас штукатур, а хто "умнік". Контакти через ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 3 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2014 Чесно хотелось бы посоревноваться с вами и в скорости,и по качеству.Уже перевидал таких умников.На словах вы спецы от бога,а на деле увы((((( Уважаемый! Есть один ньюанс-пока что словами бросаетесь именно Вы,а у Вашего визави в подписи имеется и видео работы и отзывы благодарных заказчиков. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kadr388813 Опубліковано: 5 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2014 мое почтение профессионалам. а не подскажете каков нормативный процент отходов материала при машинной штукатурке ? только не надо про криворукость. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 5 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2014 А хіба є такий норматив?! У мене десь 2-4% викидається (на глаз зважував мішок зі сміттям і кількість замішаних.) основна частина після підрізки правилом і демонтажу маяків. Задубівший розчин у відрі, на підлозі повнстю на совісті штукатурів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genter Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Уважаемый! Есть один ньюанс-пока что словами бросаетесь именно Вы,а у Вашего визави в подписи имеется и видео работы и отзывы благодарных заказчиков Чтоб посмотреть,кому нужно,у нас есть сайт с нашими фото выполненных работ,люди приезжают на готовые обьекты и смотрят и этого достаточно,а просить каждый раз заказчиков чтоб они оставляли свои отзывы не считаю нужным,нам хватает того что нас рекомендуют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Девід Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 у нас есть сайт с нашими фото выполненных работ Геннадий, если вы стесняетесь, то я опубликую ссылку: stookatoor.umi.ru/galereya/ Пусть коллеги посмотрят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genter Опубліковано: 1 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2014 Геннадий, если вы стесняетесь, то я опубликую ссылку: stookatoor.umi.ru/galereya/ Пусть коллеги посмотрят. Я не стесняюсь,но что можно разглядеть на фото?Нашу штукатурку надо увидеть в живую что б понять насколько она качественно выполнена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 1 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2014 Да і так усе понятно... Хвалим себе коханого, без жодної користі для форума. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
parfenenkog Опубліковано: 2 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2014 Вот красивый вид нанесения!Нажать тут!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз