Zeland Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Шановні, Підкажіть, яка зараз реальна ціна на армопояс (встановлення опалубки, армування, порізка та вставка ЕППС по периметру, встановлення шпільок під мауерлат та закладних для опори балок, заливка з міксера) та перемички (встановлення опалубки, армування, порізка та вставка ЕППС, заміс бетону в електричному змішувачі, заливка). Робітники загадали 140 грн/м.п для армопояса, зразу скинули до 120 грн, бо я сказала, що це занадто. Перемички пропонують по 240 грн за штуку. Мотивують свої ціни тим, що я від них багато хочу і постійно стою над душею, а загалом ніхто так не робить, бо так будують лише в Германії. Я б запропонувала 80 грн за м.п. армопояса і максимум 80 грн за м.п. перемички, якщо перерахувати поштучно, то виходить приблизно 140 грн за одну перемичку. Крім того, вимагають за спорудження риштування ("лєсов") навколо будинку (він одноповерховий, периметр 55-60 метрів) 1200 грн. Я б дала не більше 600 грн, бо вдвох вони на них витратили максимум один робочий день. Що скажете? А я б дав 300 грн - бо рахую що бiльше вони не заробили ! ))) i взагалi тепер я буду встановлювати цiну за потрiбнi менi послуги бо становище "скрутне" а будуватись потрiбно ! p.s примерно так вот выглядит ваш пост )) чего хотите то услышать ? мой вам дельный совет : Договаривайтесь за цену на работы - ДО ИХ ВЫПОЛНЕНИЯ ! Это вас избавит от многих делем в строительстве )) и желательно с договором ( хотя бы написаным от руки )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Учитывая тот факт, что специфику работ в договоре не пропишешь, все устные договоренности надо бы на диктофон записывать... А то при здаче, а я так не хочу считать, так много денег получается и так оплачивать не буду. ;) П.С. Лично у меня подход к штукатурно/малярно/отделочым работам - любая плоскость шире 0,4 м идет в квадратуру, уже в погонаж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
masyahy Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 А я б дав 300 грн - бо рахую що бiльше вони не заробили ! ))) i взагалi тепер я буду встановлювати цiну за потрiбнi менi послуги бо становище "скрутне" а будуватись потрiбно ! p.s примерно так вот выглядит ваш пост )) чего хотите то услышать ? мой вам дельный совет : Договаривайтесь за цену на работы - ДО ИХ ВЫПОЛНЕНИЯ ! Это вас избавит от многих делем в строительстве )) и желательно с договором ( хотя бы написаным от руки )) Я і домовляюся до виконання, вони поки що стіни кладуть, підходимо до нових етапів, тож обговорюємо і сперечаємося. А почути я хочу, чий тариф наразі справедливіший - мій чи робітників. Роботою я більш-менш задоволена і замовник я дійсно вибагливий, але не вважаю, що це має впливати на ціноутворення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Я і домовляюся до виконання, вони поки що стіни кладуть, підходимо до нових етапів, тож обговорюємо і сперечаємося. А почути я хочу, чий тариф наразі справедливіший - мій чи робітників. Роботою я більш-менш задоволена і замовник я дійсно вибагливий, але не вважаю, що це має впливати на ціноутворення. я думаю их тариф больше справедливый - ибо мастера они . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 я думаю их тариф больше справедливый - ибо мастера они . Не факт, ой как не факт. Судя по описанному выше ребята начитают заградительные цены выставлять по причине: "я замовник дійсно вибагливий". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Не факт, ой как не факт. Судя по описанному выше ребята начитают заградительные цены выставлять по причине: "я замовник дійсно вибагливий". ну или так ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
masyahy Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Не факт, ой как не факт. Судя по описанному выше ребята начитают заградительные цены выставлять по причине: "я замовник дійсно вибагливий". Не скажу, що вимагаю чогось неймовірного, просто перевіряю, чи все по технології і рівно)) Люди почали прагнути самовдосконалення, вже читають СНіПи і ДБНи. Ну і смітити не дозволяю, ламати інструмент. А мені у відповідь, що я хочу як в Германії. А чим ми гірші? З тарифом ясно, буду торгуватися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Не скажу, що вимагаю чогось неймовірного, просто перевіряю, чи все по технології і рівно)) Люди почали прагнути самовдосконалення, вже читають СНіПи і ДБНи. Ну і смітити не дозволяю, ламати інструмент. А мені у відповідь, що я хочу як в Германії. А чим ми гірші? З тарифом ясно, буду торгуватися Средняя цена на сегодняшний день, на изготовление мон. поясов и перемычек - 120 грн.м/п. Для индивидуальных застройщиков, которые стоят постоянно над душой - 240 грн.м/п. потому что, постоянное присутствие заказчика на объекте, автоматически удваивает сметную стоимость.:D:D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИльЯ С Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Выготовить .поверхности. нет такого глагола Есть глагол подготовка поверхностей,подготовка стен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 17 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2014 Подскажите,пожалуйста, по декватной стоимости за кладку чернового кирпича? Внутренние стены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
masyahy Опубліковано: 17 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2014 Средняя цена на сегодняшний день, на изготовление мон. поясов и перемычек - 120 грн.м/п. Для индивидуальных застройщиков, которые стоят постоянно над душой - 240 грн.м/п. потому что, постоянное присутствие заказчика на объекте, автоматически удваивает сметную стоимость.:D:D:D Я, мабуть, у відповідь буду брати гроші за перевиховання. 20 доларів на годину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 18 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2014 Я, мабуть, у відповідь буду брати гроші за перевиховання. 20 доларів на годину. Ага, как строителям платить, то в гривнах и по старой цене, а как себе, то в долларах и почасово.:lol: P.S. 1. Если за первые пару дней, заказчик не увидел желаемого качества работы бригады, некультурность, невоспитанность и т.п., то стой не стой, его не будет. Вывод: нафиг такая бригада!!? 2. Если заказчику нечего делать и он решил развлекаться постоянно у себя на стройке, включая свой ум, понты, правильное воспитание, образование, состояние на планку выше и т.п., отнимая этим у строителей больше половоны рабочего времени. Вывод: двойная оплата или нафиг такой заказчик - который просто кишкомот!!! ИМХО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 18 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2014 Подскажите,пожалуйста, по декватной стоимости за кладку чернового кирпича? Внутренние стены. коль перегородки,да еще и в полкирпича = 100грн./м.кв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 18 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2014 коль перегородки,да еще и в полкирпича = 100грн./м.кв.А если кладка в кирпич и полтора (несущие стены) ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Am@e Опубліковано: 18 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2014 Подскажите,пожалуйста, по декватной стоимости за кладку чернового кирпича? Внутренние стены. 60 грн за м2 Добавлено через 1 минуту А если кладка в кирпич и полтора (несущие стены) ? примерно 360 грн за куб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semkievua Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Подскажите, почем нынче стоит подключить: - полотенцесушитель; - душевую систему; - подвесной унитаз; - умывальник; - смеситель к этому умывальнику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Подскажите, почем нынче стоит подключить: - полотенцесушитель; - душевую систему; - подвесной унитаз; - умывальник; - смеситель к этому умывальнику. - полотенцесушитель ...................................................................200 - душевую систему ......................................................................250 - подвесной унитаз ( а инсталация стоит уже ? )..............................200 - умивальник+сместитель ..............................................................250 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кот барсик Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Подскажите, плз: - стоимость укладки травертина (всех технологических составляющих- и затирка, и др); - стоимость укладки стекло блоков. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 21 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2014 Поскольку в тендерах сейчас не модно - "продублирую" здесь - нужны строители - описание работ в моей подписи. Прошу желающих предлагать свои услуги, если есть вопросы - спрашивайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 22 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2014 А если кладка в кирпич и полтора (несущие стены) ? 1-1.2 грн./шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Larisa Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Добрый день! А подскажите, какие сейчас расценки на: 1) утепление цоколя ЭППС+затянуть штукатуркой 2) штукатурка по маякам штукатурной смесью (внутренние стены гаража) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Ну что граждане, форумчане, диванщики и прочие тролли:D - выслушаю рекомендации и советы - где ж найти строителей? Как их приманить, на что они клюют так сказать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 А шо,не клюёт?Или клюёт не то,на что закидывали? Так я Вам как рыбак рыбаку скажу-смените снасти и наживку.А то строитель-рыба пугливая,его прикармливать надо,а уж потом только брать за жабры и на сковородку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 А шо,не клюёт?Или клюёт не то,на что закидывали? Так я Вам как рыбак рыбаку скажу-смените снасти и наживку.А то строитель-рыба пугливая,его прикармливать надо,а уж потом только брать за жабры и на сковородку. Да я рыбак вообще то не очень Пока не клюет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 23 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Давайте я тогда проанализирую Ваш тендер со стороны рыбы. У Вас в первых же строчках содержатся практически взаимоисключающие понятия.Любой профи ценит своё время,ведь время=деньги.Именно поэтому даже большинство киевских мастеров предпочитают жить на объекте,а не тратить по пол дня на дорогу.Второй ньюанс-много мелких разнообразных работ и в принципе заработок с объекта небольшой.Поэтому Вы сами ограничиваете круг потенциальных подрядчиков до жителей ближайших сёл.Но таковые на форуме не тусуются,а если и случайно узнают об Вашем тендере,то не подойдут по графе "не пьющие". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз