Sass Опубліковано: 1 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 Хочу поделиться с коллегами по домострою кусочком новогоднего домашнего счастья. Простите за качество снимка... Оно вполне объяснимо временем съемки и состоянием фотографа... С Новым Годом всех ! 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 Цікаво, хто був першим дописувачем на форумі у цьому році.? І о котрій годині він розмістив своє повідомлення? І в якій темі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 С Новым Годом, дамы и господа! Всем всех благ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MayaDeren Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 "Вже рік старий за обріі пливе. Уже й новий стоіть на виднокрузі. Хай у НОВОМУ буде все нове. Старим лиш вина, істини і друзі!" Это поздравление я получила от совершенно замечательного человека 80ти с лишним лет. Не могу не поделиться, так это поздравление мне нравится. Прошедший год подарил мне много хорошего. Особенно ценны личные знакомства с людьми, в том числе и форумчанами. Настоящие драгоценные подарки! Проверено! Всем искренне желаю в НГ роскоши общения, света любви и сопереживания, радости победы и мудрости в неудачах. Вобщем, счастья вам, люди! И денег, конечно. Тут я целиком и полностью согласна с Борой. Всем богатой кассы! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 Цікаво, хто був першим дописувачем на форумі у цьому році.?аднаго знаю #8323 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 аднаго знаю #8323 Вы намекаете, что Wasabi встретил Новый год не в десерте, а в салате?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 я думаю, шампанское он даже не закусывал) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 2 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2014 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 13 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2014 І зараз - контрольний. У печінку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз