Ворота-ua Опубліковано: 25 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2013 интересное решение для откатных ворот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deecher Опубліковано: 25 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2013 Ну и чего же хорошего? Зимой задолбешся лед сбивать чтоб открыть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
s-vorota_com Опубліковано: 26 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2013 Прикольно, но проблем у них со снегом я думаю нет, в виду отсутствия такового... А у нас было бы интересно сделать такое на основе консоли ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 26 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2013 Десь місяців 2 тому отримав відео від картеку, де схожий принцип воріт - телескопічні, але консольного типу. Тому - рішення не нове. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 26 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2013 Прикольно, но проблем у них со снегом я думаю нет, в виду отсутствия такового... А у нас было бы интересно сделать такое на основе консоли ... На базе фурнитуры Rolling Center уже сделали телескопические ворота, автоматика Саме. docs.google.com/file/d/0B--W8WxoA476Q2w1aHp2VHl0Nms/edit?pli=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viks Опубліковано: 26 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2013 интересное решение для откатных ворот. Если нет неоходимого места куда откатиться... не 6м а всего 2 Прикольное решение... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnt Опубліковано: 26 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2013 неоткатные...но дизайн понравился Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз