ангелос Опубліковано: 22 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2013 хочу поменять в зилку *сердце*, на данный сабж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 29 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2013 нннннннннадо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 5 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 січня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Senc Опубліковано: 13 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2014 хочу поменять в зилку *сердце*, на данный сабж Искал тоже такой сабж,но дорого стоят.Взял на ходу Зил-5301 на разбор за ради ДВС.Двигатель установил,теперь распродаю остатки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 Искал тоже такой сабж,но дорого стоят.Взял на ходу Зил-5301 на разбор за ради ДВС.Двигатель установил,теперь распродаю остатки. вот и я склоняюсь, что бы взять *бычка* на органы:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 29 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2014 расмотрю вариант с "бычком" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Senc Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 Бычки нынче поднялись в цене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 7 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 ищем мотора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз