GEORG Опубліковано: 15 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2013 Недорого продам гаражные ворота. металлические гаражные ворота размеры проема: ширина- 2,35м, высота- 1,81, толщина металла ворот2,5мм. рама ворот сделана из уголка шириной 50мм и толщиной 5,7мм по всему периметру рамы вварены металлические шпильки с резьбой диаметром 11мм. "коробка" ворот шириной 21см сделана из уголка шириной75мм и толщиной 8,5мм . цена 1500 грв. аргументированный торг. расположение- Борщаговка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 18 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2013 фотки ворот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 28 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2013 предновогодняя распродажа :скидка -20% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 3 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 січня 2014 в Новом Году продаю старые ворота, по старой цене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 18 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2014 продаю еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
usercomster Опубліковано: 19 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2014 Что-то вид у ваших ворот примерно на 1.30 грн за килограмм причём с Вашей доставкой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 19 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2014 Что-то вид у ваших ворот примерно на 1.30 грн за килограмм причём с Вашей доставкой а тебе не по х..р какой у них вид Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
usercomster Опубліковано: 20 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2014 Я себе искал ворота недавно и дал вам честную оценку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 21 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2014 Я себе искал ворота недавно и дал вам честную оценку оценить я их и сам могу, и на металлолом сдать тоже успею . а так может кому и пригодятся - запросы с возможностями у людей разные. а если покупать кто не собирается то и не надо умничать, я так думаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 30 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2014 крепкие метал. ворота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 1 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 весенняя распродажа. 100 у.е. за крепкие метал. ворота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 3 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2014 продам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 7 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2014 Добавлено через 2 минуты могу поменять на шо нибудь полезное и равноценное Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 17 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 продаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 18 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2014 :beer:lf да продаюпродаю еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 26 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2014 ворота проданы. спасибо за внимание Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз