Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продам звукоизоляцию Терафом 8мм (запечатанный рулон 45м2)

PGS

Рекомендовані повідомлення

Размеры 30мх1,5м. Толщина 8мм. Рулон в диаметре около 1м.

Рулон запечатанный, не вскрывался, немного припылился.

 

Цена за рулон 1600 грн.

 

Самовывоз из с. Бобрица (2 км от Анжио в Белогородке)

 

Тех информация

 

"Терафом®" - нове слово в звукоізоляції

 

Матеріал для захисту від ударного шуму.

Терафом®, як новий матеріал, не тільки є конкурентоспроможним, а й вносить нову якість в житлове та промислове будівництво, вирішує проблеми теплових втрат, шумо- та звукоізоляції.

 

Розрахунки ефективностi застосування Терафому® за приведеними витратами, з урахуванням його довговічності в конструкціях i стабільності збереження властивостей, доводять, що використання його в якості тепло- та звукоізоляції доцiльніше та вигiдніше для збереження та пiдтримки комфорту в будинках у будь-яких погодних умовах, а також з метою економiї енерговитрат.

 

Використання Терафому®, як звукоізоляційного шару в конструкції плаваючої підлоги дає істотне поліпшення параметрів, в порівнянні з традиційними варіантами, що використовуються сьогодні.

 

Крім потужних тепло-, звукоізоляційних властивостей, Терафом® дозволяє значно зменшити товщину "пирога" міжповерхового перекриття, що розвантажує несучі конструктивні частини будинку, що дає виграш у корисній площі при висотному будівництві.

 

 

 

Терафом теплоизоляция

 

Терафом® - це гігієнічно чистий, стабільно еластичний, закритопористий матеріал. Маючи малу густину, вiд 30 до 90 кг/м3, Терафом® є гарним теплоізолятором i надійним захисником від ударного шуму, має високу стійкість до атмосферного впливу, у тому числі, й до ультрафіолетового випромінювання, не втрачає гнучкості й еластичності при температурі - 60°С, витримує + 125°С тривалий період.

 

Переваги матеріалу, над тими, що використовуються з метою тепло- та звукоізоляції в будівництві житлових та будинків загального використання (наприклад, мінераловатних та скловолокнистих плит, пінополістиролу, пiнополiуретанiв, м'яких деревинно-волокнистих плит тощо) полягає насамперед в екологічній чистоті й стабільності всіх основних експлуатаційних характеристик (теплоізоляційних та акустичних показників, вологостійкості та гідрофобності, пружності та еластичності) тривалий перiод часу.

 

Терафом® має гарну мікробіологічну та бензостійкість, може використовуватись практично з будь-якими будівельними матеріалами.

 

Терафом теплоизоляцияТерафом® - гідрофобний i не гігроскопічний, отже, не накопичує воду на поверхні, що дуже важливо при iзоляцiї трубопроводiв. Запобігає корозії сталевих труб.

 

Терафом® - не поширює полум'я при пожежі і сприяє загасанню джерела загоряння.

 

Під дією високих температур він розпадається на вуглекислий газ i воду, не створюючи токсичних речовин.

 

Терафом® має високий опір дифузії водяної пари та мале вологопоглинання, завдяки щільному протекторному шару.

 

Ці властивості дозволяють при використанні його як утеплювача у конструкціях, не передбачати ніякого додаткового гідро- i парозахисту, що важливо для скорочення трудовитрат i збереження стабільності його теплоізоляційних властивостей.

IMG_5243.thumb.JPG.ec34e8f6dc5b1e28af233e04ec95e053.JPG

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
  • 4 тижні потому...
  • 1 місяць потому...

могу поменяться на геотекстиль для дорожек, бордюры

также интересуют П-подвесы для гкл, профиля СД, УД...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 4 тижні потому...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...