sirotkin Опубліковано: 31 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2009 хочу бабушке на даче сделать скважину, что бы помидорчики и огурчики поливать за Новобеличами, Берковцы в садовом товариществе вода, я так понимаю техническая посоветуйте бурильщиков, сделать под ключ, - скважину пробурить, приямок и насос... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
magicoctober Опубліковано: 31 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2009 мне делали эти ребята. www.water-service.kiev.ua/contacts.php есть отдельно бригада которая бурит, отдельно приямок. Я еще цены на приямок не узнавал, но бурильщики говорят что у них дорого и проще сделать самому. Есть еще один ньюанс, как там с местом для заезда буолвой? Потому как ко мне на мои шесть соток они заехали с огромным трудом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirotkin Опубліковано: 31 березня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2009 вручную, посоветуйте кто бы взялся... а то как-то уже тяжело представить, на шести сотках такую машину.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість stroimdom Опубліковано: 31 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2009 вручную, посоветуйте кто бы взялся... а то как-то уже тяжело представить, на шести сотках такую машину.. 8 (063) 568-7-000, 8 (066) 953-39-53 Дмитрий. Бурит до 50 м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз