Gist Опубліковано: 6 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2013 Хрущевка. Ремонт не современный, но все чисто и аккуратно. Балкон застеклен. Этаж не крайний. Остановка ул.Салютная в 1минуте ходьбы (рядом рынок, магазины, аптеки, банки). На какую сумму надо ориентироваться? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 6 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2013 Мои знакомые ищут в этом районе..Если определитесь с ценой - сообщите, пожалуйста.. Молодая пара без детей, работают в Министерстве, так что порядок гарантируют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alonso2006 Опубліковано: 6 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2013 работают в Министерстве, так что порядок гарантируют порядок как на майдане )))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 6 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2013 Молодая пара без детей, работают в Министерстве В министерстве любви или в министерстве правды?:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 8 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2013 "ТовариЩьям" выше - ТС наверное будет благодарен за "ап".. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 11 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2013 Так же интересует цена. Человек - одинока женщина 45+ лет, работающая. В идеале - с минимумом мебели и надолго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sirko Опубліковано: 11 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2013 Ищу квартиру себе, мое сообщение с условиями www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=140043 Если сойдемся могу дать 4000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз