Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Небажання Ресу підключати Двузонний тариф

fifayer

Рекомендовані повідомлення

Стає питання підключкння електроенергії, а саме заключення договору. Підключення буде відбуватись в новобудові з електрокотлами і електроплитами, в суботу вже будуть опломбовувати Лічильник. РЕС вже реклами розвісив по під'їзду, де вказані тарифи за електроенергію, тільки ТРИЗОННОГО тарифу. Про Двозонний тариф ні слова. Зацікавився цим питанням, поспілкувався з електриками, що підключають дім, мені відповіли - двухзонний тариф тобі ніхто не підключить, їм це не вигідно.

Пішов я на консультацію до Начальника місцевого РЕСУ за роз'ясненням ситуації. Була дуж цікава розмова, точніше обвішування вух різною лапшою, що це мені не вигідно, їм теж, сказав не правдиві коефіцієнти (хотя я їх знав ), ще багато чого на розказував, раз каже що я сам вирішую, що підключати, потім каже , що я не можу вибрати Двухзонний.

Знайшов номер обласного РЕСУ, поспілкувався з якимось начальником якогось відділу, з його слів я сам вибираю який тариф підключати. На запитання чому в місцевому РЕСІ говорять по іншому промовчав.

Написав я листа в Обленерго з розясненням, отримав відповідь:

 

Доброго дня Олександре Миколайовичу.

 

Якщо проектом новобудови передбачено використання електричної енергії для опалення і приготування їжі, то відповідний тариф буде встановлено без додаткових погоджень при укладанні договору про користування електричною енергією. Слід відмітити, що потужність фактично встановленого електричного обладнання не має перевищувати дозволену до використання потужність, що вказана в проектній документації та передбачена договором про користування електричною енергією.

 

Щодо тарифу (двозонного, тризонного), згідно постанови НКРЕ України № 32 від 17.01.2013р. Про затвердження Правил приєднання електроустановок до електричних мереж п.1.12 (Технічні умови на приєднання електроустановок, призначених для опалення з використанням накопичувальних установок чи режимом роботи в нічний час, видаються з урахуванням резерву потужності за умови встановлення багатотарифного приладу обліку та пристроїв автоматичного відключення в піковий та напівпіковий зонах доби та у разі перевищення дозволеної до використання величини потужності). Тобто споживач має право вибирати самостійно по якому саме тарифу йому розраховуватись, але при наявності відповідної технічної документації.

 

 

От так, тепер думаю, скоро іти заключати договір, хочу двозонний. Здогадуюсь , що будуть мутити воду і морочити голову. Хто , що підкаже, як себе вести?

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

мне со старта впаяли двухтарифный счетчик на 380, хотя я в заяве на подключение писал - ТРЕХТАРИФНЫЙ УЧЕТ - вот прям таки и писал - печатными и крупно))))) потом приезжали переставляли... поэтому не понятно - почему это у Вас такая ситуевина...

 

а в чем плюс для Вас двутарифного учета? 0,7 ночью? и в чем экономия?

как себя вести - пишите письменно в заяве - хочу двухтарифный учет и все...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

в чем плюс для Вас двутарифного учета? 0,7 ночью? и в чем экономия?

эту тему уже обмусоливали!

Удобство трехтарифника сомнительно. Когда ты дома-тариф самый высокий. Это людям-совам он подходит. Днем спать-ночью работать.

Автору...пишите письмо в Ваш РЭС с копией письма Облэнерго. И требуйте установку двухтарифника. Посмотрим, на основании чего они Вам откажут.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

ну не знаю.. себе выбрал трехтарифный, чтобы качегарить водяной ТП электрокотлом ночью, с коэф 0,4... с 23 до 7 утра... днем все равно все на работе, в общем - пока что я в режиме бетатестирования)))) по итогам отопительного сезона и проживания - выдам результат
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

а в чем плюс для Вас двутарифного учета? 0,7 ночью? и в чем экономия?

Економію в тому, що в часи пік коли будуть максималько використовуватись електропирибори, не буде більшого коофіцієнта. Не хочу я бігати по квартирі і слідкувати за часом, що випадково пральна машина не залізла в зону пік.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ще з'явилось цікаве питання, розвісили рекламу в вигляді тарифів на електроенергію, де чорним по білому написано, одна ціна для населення з пропискою, і в декілька раз дорожча без прописки. Прописатись зараз немає можливості, так як в новобудові буде ОСББ, яке створиться ще не скоро, а прописатись можна буде тільки тоді. Перечитав кучу документів і тарифів, жодного натяку на таке не побачив, хтось в курсі?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

одна ціна для населення з пропискою, і в декілька раз дорожча без прописки
:D:fool:

Бредятина. В договоре фигурирует владелец помещения. Это его дело-прописываться аль нет. Пусть дадут документ, на основании которого такое требование

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Стыць... з якого такого дива....

к сведению - прописку уже отменили хрен знает когда... нет ее сейчас... Есть регистрация, но ее отсутствие или наличие - никоим образом на цену кВт не влияет.

 

фото объявы запостите плиз, почитаем

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

От і я так думаю. Сьогодні спілкувався з електриком, який займається електрифікацією дому. Він підтвердив, що якщо не прописаний, то ціна десь 60 коп, мол якщо не прописаний то приміщення прирівнюється до дачі. Маразм. Говорив на рахунок двузонного тарифу, каже вчора спілкувався з начальником Ресу, то він сказав, якщо опалння в квартирі електро, то тільки тризонний. В місті і селі поряд не має жодного двузонного тарифу. Теж маразм.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

якщо опалння в квартирі електро, то тільки тризонний.

Они там живут по своим, бандерлоговским законам?

Суньте ему бумажку с облэнерго с разъяснениями. Что он на разрешение своего руководства скажет?

Чудна страна моя....

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Они там живут по своим, бандерлоговским законам?

Ага. Потому что ТС с ними общается устно. А их байки к делу не пришьёшь. Всё общение перевести исключительно в письменную форму.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...