Andreiko Опубліковано: 30 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2013 (ссылка устарела) торг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NixoNs Опубліковано: 30 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2013 комплект Dunlop объявление больше не доступно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreiko Опубліковано: 30 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2013 это я поспешил - уже работает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NixoNs Опубліковано: 30 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2013 4000 за б/у .....................перебор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreiko Опубліковано: 30 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2013 во первых торг, а во вторых обрати внимание на фото с монеткой. она почти не ездила. если интересует то давай свою цену. на рынке не глядя для реализации за них 350 уе сразу предложили Добавлено через 1 час 1 минуту такой комплект новой от 6000 грн стоит. тут же минимум на треть дешевле. мопед не мой. помогаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NixoNs Опубліковано: 30 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2013 вот комплект с протектором 9 мм я купил здесь за 1200 грн www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=130562 350 долларов я вам могу предложить, нужна другу, размер резины на моей машине чуть больше.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreiko Опубліковано: 30 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2013 повезло вам. чего в моем размере так не попадает наверное из-за масовости. хорошо. я передам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreiko Опубліковано: 3 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 NixoNs, хозяин резины согласен на вашу цену. контакты скину в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreiko Опубліковано: 4 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Пока доберался до компа что бы ответить все уже затарились шинами. Поэтому цена снижена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreiko Опубліковано: 8 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2013 шины в брони Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreiko Опубліковано: 11 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2013 шины проданы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз