Lena12345 Опубліковано: 6 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2020 И мне смените ник на Lena12345 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 7 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2021 Приберіть мені хтось ту приставку "Краківський". З цим сраним ковідобєсієм тепер туди навіть на шопінг не скоро поїдеш, що вже за еміграцію казати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2021 Приберіть мені хтось ту приставку "Краківський". З цим сраним ковідобєсієм тепер туди навіть на шопінг не скоро поїдеш, що вже за еміграцію казати... мені показалось,чи ви до цього були просто Вомбатом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slavutich_ua_ua Опубліковано: 24 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2021 и мне поменяйте, пожалуйста на slavutich_ua_ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 29 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2021 [QUOTE=art.k;5332997]Як змінити нік на форумі :grin:[/QUOTE] [URL="https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=5332997#post5332997"]Зачем ему менять ник?[/URL] Смените ему лучше статус "Старожил форума" на "Тролль форума". :good: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krovels Опубліковано: 30 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2021 Поменяйте пжл мне ник вместо krovelschiki на krovels Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Angel- Опубліковано: 11 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2021 Поменяйте мне пожалуйста ник на Angel. Спасибо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reshpaval Опубліковано: 12 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2022 Здравствуйте, пожалуйста поменяйте мне никнейм на Reshpaval Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zemir Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 Вітаю, можливо змінити нік на Semir. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 30 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2022 Змініть , будь ласка нік , з Andrey_ka на Andrii_ka , дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 20 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2022 я думаю адміну форуму думаю зараз не до змін ніків і т.д., 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 21 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2022 20.10.2022 в 14:47, Dr.Yura сказав: я думаю адміну форуму думаю зараз не до змін ніків і т.д., Не знав , що цією справою займається лише адмін. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@ndrey_Z Опубліковано: 12 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2022 Чи можна в моєму Ніці забрати літеру Z? Залишити @ndrey 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 12 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2022 Це може зробити тільки адмін, але в нього до форуму руки дійдуть, мабуть, після перемоги 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 Про " Z ". Я ще можу зрозуміти , коли Z зустрічається в старих ніках форумчан, ще задовго до війни, коли це не було скрепою орків та символом нападу на нашу країну і змінити нік технічно нема змоги. Але коли це робиться зараз , чи повинні такі ніки бути на форумі, коли в нас війна. Навіть, не цікаво, що людей спонукає на таке- Дмитрий ZP-UA, зареєстрований 23 години тому. Мало того, що тема війни перетворилась в якийсь колаборантський мотлох, тепер ще давайте і ось такому будемо давати бігати по форуму з зеткою. Нема слів... 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 49 минут назад, allanek сказал: ось такому будемо давати бігати по форуму з зеткою. Вы предлагаете убрать эти буквы из английского алфавита? Англоязычный мир поддержит?? Может человек имел ввиду Запорожье?) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 Саме так і є, людина з Запоріжжя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 (змінено) zp.ua це ж навіть офіційний піддомен такий є в Україні, належить до Запоріжжя. А ще Житомир zt.ua, Ужгород uz.ua Змінено 12 жовтня 2023 користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 17 хвилин тому, Фрай сказав: людина з Запоріжжя. Майже два роки, як "Z" стала сприйматись по відношенню до болот так, як свастика сприймається відзнакою фашизму часів Гітлера. Хоча , до цього сприймалась, як колесо життя, наприклад. Невже людина не знайшла іншої букви , щоб визначити свою приналежність до цього міста? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 (змінено) ... и обязательно нужно устроить Варфоломеевскую ночь всем электромобилям с номером ZA )))))... трэш должен быть полным) ...дбл блд!!! Змінено 12 жовтня 2023 користувачем MAESTRO DNEPR 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 (змінено) Ти диви, як русняве підтягнулось. "...дбл блд!!!" (с) Моє звернення було до модераторів в темі, що призначена для цього. Якби в мене було бажання послухати те, що читаю зараз, я б пішла в тему війни, де вештається такий же мотлох і з такими самими думками, як сюди набіг. Змінено 12 жовтня 2023 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 (змінено) 1 час назад, allanek сказал: Ти диви, як русняве підтягнулОсь. "...дбл блд!!!" (с) МОє звернення булО дО мОдератОрів в темі, щО призначена для цьОгО. Якби в мене булО бажання пОслухати те, щО читаю зараз, я б пішла в тему війни, де вештається такий же мОтлОх і з такими самими думками, як сюди набіг. Я рішуче наполягаю не використовувати рашистський тактичний символ О! Змінено 12 жовтня 2023 користувачем #roofinspector 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 "...дбл блд!!!" (с) рефлексують. Чекаю продовження😂 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 (змінено) 12.10.2023 в 12:56, vovarpd сказав: zp.ua це ж навіть офіційний піддомен такий є в Україні, належить до Запоріжжя. А ще Житомир zt.ua, Ужгород uz.ua Що не ясно? ?Прибрати скрізь😅 Проблеми в твоїй голові-це лиш проблеми в твоїй голові... Змінено 22 жовтня 2023 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 Щось забарились з продовженням. 2 тижні чекали. Розчаровуєте😂 Особливо "порадував" той, що на початку війни сидів на даху в Чехії, з якого впав до Канади. Розумна людина сиділа б мовчки на дахах, далеких від України, але ж ні... Для"...дбл блд!!!" (с), що згадували тут про електрички з номерами-зетками. Нічого дурнішого не можна було зробити, як написати це мені. Я маю електричку, що куплена була до війни і номер має букви-зетки, як і всі електрички. Міняти його не збираюсь. Але, якщо буде куплятись нова електричка, то і номер вже не буде мати "зеток". Тож, якщо не вистачає мізків зрозуміти про що мова, тож краще жувати, ніж дурням казати про себе, що вони дурні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз