bunak Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 Не могу понять. В Отслеживаемый контенте показывается темы на которые подписан. Правильно? Раньше в старой версии был аналог "Мой кабинет" Ну вот выделился жирным тема где появилось новое сообщение. Хочу глянуть. Нажимаю на эту тему и попадаю на самое первое сообщение в теме. А хотелось бы на новые сообщения в теме, которые еще не просматривал. Ну как раньше было. Или я что то не правильно делаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 11 минут назад, bunak сказал: Не могу понять. В Отслеживаемый контенте показывается темы на которые подписан. Правильно? Раньше в старой версии был аналог "Мой кабинет" Ну вот выделился жирным тема где появилось новое сообщение. Хочу глянуть. Нажимаю на эту тему и попадаю на самое первое сообщение в теме. А хотелось бы на новые сообщения в теме, которые еще не просматривал. Ну как раньше было. Или я что то не правильно делаю? Неправильно. Там создаешь ленту настраиваемую но теперь нет автоподписки, если ответил в теме, надо подписываться самому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 Да. Автоподписка нужна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 31 минуту назад, Dendnepr сказал: Да. Автоподписка нужна Автоподписка есть в настройках профиля. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 18 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 17 часов назад, Дощ сказал: Стропила немає, правильно кроква балка узагальнено, в авто також є балка, і в крана, а в будівництві у міжповерховому перекритті або стелі вона позначається як сволок, тобто кроквяно-сволокова система якщо перекладати дослівно пласкі про паркани і хвіртки Димарі дуже простонародне, більш з бджільництва, правильно писати автентичне комини (через "о" та "и") або димоходи Я очень уважаю Ваши глубокие знания языка, но люди не должны втыкать в незнакомые слова. Лучше пусть будь, как в простонародье, чем сложно. Нам в институт в 96ом привезли словарь терминов связи, которые придумал львовский КПИ. Так они все и канули в лету. Зачем придумывать слово Ловичка, если есть слово международное Антенна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 2 часа назад, Narval сказал: Автоподписка есть в настройках профиля. Хм. Не найду никак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 1 час назад, Dendnepr сказал: Хм. Не найду никак Вот тут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 18 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 Дощ спасибо Вам большое. Я все исправил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 5 годин тому, FLASH сказав: Я очень уважаю Ваши глубокие знания языка, но люди не должны втыкать в незнакомые слова. Лучше пусть будь, как в простонародье, чем сложно. Нам в институт в 96ом привезли словарь терминов связи, которые придумал львовский КПИ. Так они все и канули в лету. Зачем придумывать слово Ловичка, если есть слово международное Антенна. Та я ще не дописав Останнє слова звісно за Вами. Не знаю що там придумали у Львові, ловичка це якийсь стьоб, такого слова немає, я взагалі з Київщини, до 5 коліна так точно, і проти діалектів або суржику, є ж наші споконвічні терміни - якщо людина використовує українську то ці слова для неї знайомі з дитинства, як вареник або ринва. По тому що вище: Кроква - в словнику Сволок - праслов’янський термін, також в словнику Комин - це ж наше слово Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 Споконвічні терміни? 🤣 А можно узнать, сколько веков этим самым терминам? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 (змінено) 55 хвилин тому, Сергей НСТ сказав: Споконвічні терміни? 🤣 А можно узнать, сколько веков этим самым терминам? Не звертайте уваги .Коли ці терміни уже всебічно використовувались, Ваші предки : "на балотах аралі на лєс" 😜🤣 ЗІ.Тобто знаючи історію своїх предків ,Ви легко можете порахувати вік тих термінів.Нє благадарітє😜 Змінено 18 липня 2021 користувачем serg179 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 Зруби, "каркаснікі" і вироби з дерева🙉 Флеш, як стібонувся жорстко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 (змінено) 22 часа назад, Narval сказал: 23 часа назад, bunak сказал: Не могу понять. В Отслеживаемый контенте показывается темы на которые подписан. Правильно? Раньше в старой версии был аналог "Мой кабинет" Ну вот выделился жирным тема где появилось новое сообщение. Хочу глянуть. Нажимаю на эту тему и попадаю на самое первое сообщение в теме. А хотелось бы на новые сообщения в теме, которые еще не просматривал. Ну как раньше было. Или я что то не правильно делаю? Неправильно. Там создаешь ленту настраиваемую Не понял. Как переходить на новое сообщение а не на самое первое в теме? Ну капец как не удобно Змінено 19 липня 2021 користувачем bunak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 ЯК ДОБАВИТИ ТЕГИ,ЯКЩО ТЕМА ВЖЕ ЗРОБЛЕНА?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jennynikol Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 Будут ли перенесены закладки сообщений из старого форума, жаль потерять очень много полезного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 19 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 29 минут назад, Jennynikol сказал: Будут ли перенесены закладки сообщений из старого форума, жаль потерять очень много полезного. Вот сейчас обидно было. Неделю делали 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jennynikol Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 (змінено) 11 минут назад, FLASH сказал: Вот сейчас обидно было. Неделю делали Извините, совершенно не хотела обидеть! У меня немного не так( Или я не там ищу?( Разобралась, в мобильной версии нет, в компьютере есть. Змінено 19 липня 2021 користувачем Jennynikol Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 а у меня есть раздел с закладками, но там пусто... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jordano Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 (змінено) У меня все появились, спасибо 👍, а в мобильной версии нет такого меню закладки Змінено 19 липня 2021 користувачем jordano 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 19 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 24 минуты назад, shneider_vova сказал: а у меня есть раздел с закладками, но там пусто... А были? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 32 минуты назад, FLASH сказал: А были? ну да, я вряд ли стал бы акцентировать в противном случае если старый форум остался, я бы показал скриншот, но не сохранил ссылку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 19 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 6 минут назад, shneider_vova сказал: ну да, я вряд ли стал бы акцентировать в противном случае если старый форум остался, я бы показал скриншот, но не сохранил ссылку portal.stroimdom.com.ua/forum/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 21 минуту назад, FLASH сказал: portal.stroimdom.com.ua/forum/ вот, что было: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 19 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2021 А можно возле аватара приклеить какую-то кнопку, чтоб было видно онлайн человек или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз