AndyAntonov Опубліковано: 4 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2017 Не то,чтобы это напрягало, но неаккуратно как-то ) Свой часовой пояс Вы сами задаёте в настройках своего профиля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 5 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2017 На відміну від інших на будівельному форумі інформація про місце проживання дописувача має надважливе значення. Питання про закупки матеріалів, ціни, пошуки майстрів і тисячі інших природно сильно прив'язані до місцезнаходження. Отож, украй корисною стала б можливість фільтрації дописів за містом проживання дописувача (ну хоча б області). Наявна в особистому кабінеті інформація схоже, що мало пригодна для цього. Добре було б її замінити на таку, що вибирається зі списків. Тоді фільтрація дописів за географією не становила б труднощів і була б суперкорисною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 5 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2017 Тушелюб, для этого такое поле должно быть обязательным и обязательно верно заполненным. Во-первых, никто не собирается вводить, во-вторых, контроль нереализуем технически. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Тушелюб, для этого такое поле должно быть обязательным и обязательно верно заполненным. Во-первых, никто не собирается вводить, во-вторых, контроль нереализуем технически. У обов'язковості і точності заповнення такого поля потреби нема. Не заповнила людина - не буде фільтруватися, зрештою це її право. Але зацікавлені особи вводили би його безперечно. Неточностей за умови вибору значення поля з наперед поданого списку також бути не може. Щодо технічних проблем реалізації стверджувати нічого не буду, але сумніваюся у цьому, оскільки цей шаблон сайту є досить поширеним і для програміста там 10 хв. роботи. Втім, за будь-яких умов, я хотів лише на краще. Ні - то ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Але зацікавлені особи вводили би його безперечно. І кожен - по-своєму. Один нашише "Kyiv", інший - "Kiev", а хтось "Київ". А ще хтось - "Київська область". А хтось - "Київська обл.". А хтось просто вкаже "Калинівка". А зтось просто пожартує. І на цьому все скінчиться. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 І кожен - по-своєму. Выпадающий список? У всех как-то работает. Но том же ОЛХ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Выпадающий список? У всех как-то работает. Но том же ОЛХ Многоуровневый список со всем административным делением Украины? А ещё есть из других стран пользователи… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Выпадающий список? У всех как-то работает. Но том же ОЛХ Одно дело, когда это покупка-продажа. Да, там регион важен. А зачем регион при обсуждении технологии заливки бетона? зачем регион при обсуждении толщины арматуры? Надо решить какие-то региональные вопросы - для этого созданы подразделы форума по регионам. Надо что-то продать купить - на ОЛХ. Добавлено через 3 минуты На відміну від інших на будівельному форумі інформація про місце проживання дописувача має надважливе значення.Це лише Вам так здається. Питання про закупки матеріалів, ціни, пошуки майстрів і тисячі інших природно сильно прив'язані до місцезнаходження. Для цього існують сайти "ВсеРаботніки" та "ВсеМатеріали" - посилання в правому верхньому кутку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 (змінено) Многоуровневый список со всем административным делением Украины? А ещё есть из других стран пользователи… Таких модулей скок хош. Ограничить по областям или районам. По Украине чуть подробнее, по забугорью - более схематично. Но то такое. А вот обязательной эту область заполнения сделать стоит. Иногда просто непонятно о чем разговор, а иногда и врунов вычислять проще. Добавлено через 3 минуты А зачем регион при обсуждении технологии заливки бетона? зачем регион при обсуждении толщины арматуры? Север или Юг - таки есть разница. В подходах, так точно. В ценах по регионам. По крайней мере прочитав сообщения я часто автоматом смотрю откуда писавший. Для уточнения. Если там пусто - досадно. На уровне эмоций )) Змінено 6 грудня 2017 користувачем bambino Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Это только я вижу это предложение? Неточностей за умови вибору значення поля з наперед поданого списку також бути не може: Добавлено через 4 минуты Север или Юг - таки есть разница. В подходах, так точно. Как пример, утепление, флора и пр. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Это только я вижу это предложение? Нет. Но я не вижу смысла в нём. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Нет. Но я не вижу смысла в нём. А голосовалка смогла бы убедить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 ... обязательной эту область заполнения сделать стоит ... врунов вычислять проще ... Если там пусто - досадно Вы считаете, что если врун будет честно указывать регион? Или если врун укажет, что он с Кацапетовки - то Вам будет не так досадно? Добавлено через 1 минуту А голосовалка смогла бы убедить? Могла бы убедить, если кол-во проголосовавших будет хотя бы половина от тех, кто активен хотя бы раз за последний месяц. Добавлено через 2 минуты Как пример, утепление, флора и пр. Вы серьезно считаете, что толковый архитектор не имеет право давать "южанину" советы только потому, что он "северный"? Какая разница - откуда советчик, если он говорит о , например, нормативах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Вы серьезно считаете, что толковый архитектор не имеет право давать "южанину" советы только потому, что он "северный"? Есть опыт длительных споров о толщине утеплителя, а потом оказывается, что мы из разных климатических зон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Одно дело, когда это покупка-продажа. Да, там регион важен. А зачем регион при обсуждении технологии заливки бетона? зачем регион при обсуждении толщины арматуры? Надо решить какие-то региональные вопросы - для этого созданы подразделы форума по регионам. Надо что-то продать купить - на ОЛХ. Добавлено через 3 минуты Це лише Вам так здається. Для цього існують сайти "ВсеРаботніки" та "ВсеМатеріали" - посилання в правому верхньому кутку. Это похоже ответ на вопрос - почему с каждым днем, все сильнее и сильнее тухнет и стает не интересен многим форум "Строим Дом".:( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 ...со всем административным делением Украины? … З точки зору будівництва достатньо області. А вже серед відфільтрованих знайти легше Добавлено через 5 минут Нет. Но я не вижу смысла в нём. Дуже шкода. Не уявляю, як можна помилитися у назві, вибираючи її із наперед заданого списку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Ухты, а если услуги предстваляются на всю Украину - куда записываться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Ухты, а если услуги предстваляются на всю Украину - куда записываться? Ну вы же не скрываете, что Львовянин, и ничего. Люди тянутся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Ухты, а если услуги предстваляются на всю Украину - куда записываться? Космополит, что ли? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Ну вы же не скрываете, что Львовянин, и ничего. Люди тянутся. Та, а если отфильтрует мои глубокомысленные посты киевлянин по локационному признаку и я пропущу булку с маслом? Я нисогласна (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 ...Надо решить какие-то региональные вопросы - для этого созданы подразделы форума по регионам... Це перше, що я подумав. Але на цьому форумі вони практично не використовуються. Добавлено через 1 минуту Ухты, а если услуги предстваляются на всю Украину - куда записываться? По-любе Ваше реальне місценаходження є важливим моментом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Це перше, що я подумав. Але на цьому форумі вони практично не використовуються. Таипотому что тут активных из регионов полтора инвалида типа меня, и то я в региональный раздел не пишу ввиду стерильности популяции в нем... А остальные и в общий напишут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Та, а если отфильтрует мои глубокомысленные посты киевлянин по локационному признаку и я пропущу булку с маслом? Якщо з якихось причин він застосує фільтрацію, то плакала Ваша булка маслом по-любе . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Якщо з якихось причин він застосує фільтрацію, то плакала Ваша булка маслом по-любе . Вот потому и не надо зазихать на мою булку с маслом 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 І кожен - по-своєму. Один нашише "Kyiv", інший - "Kiev", а хтось "Київ". А ще хтось - "Київська область". А хтось - "Київська обл.". А хтось просто вкаже "Калинівка". А зтось просто пожартує. І на цьому все скінчиться. можно сделать выпадающий список, например Добавлено через 3 минуты Отож, украй корисною стала б можливість фільтрації дописів за містом проживання дописувача (ну хоча б області) если кто-то "с другой области" напишет своё мнение или констатирует факт, которые окажутся очень важными по сути вопроса, но читатель отфильтрует этот пост, то не факт что он от этого выиграет. а если на этот пост ещё и ответы будут, то исказится смысл и нить беседы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз