Xaziain Опубліковано: 22 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2013 Отдам бетонные блоки или пеноблоки, газоблоки. Не знаю как точно называются. Разломали старую стенку. Киев, соломенский район. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
interesnoje Опубліковано: 22 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2013 фото в студию количество размер нужно 17-18 блоков Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Kora Опубліковано: 22 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2013 целые? битые? размер? мне нужно на 40-50м2, сейчас хотя бы на 12м2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
centrval Опубліковано: 23 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2013 interesnoje, Фото сбросить не могу, к сожалению, сейчас нахожусь не в Киеве. Есть мои строители, загрузить помогут. Длина блоков 50 см, ширина есть 12 и 25. (междустенные перегородки) Аккуратные, есть целые, но в основном, половинки. Мой номер телефона 0503410100. Отдам бесплатно самовывозом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз