Laminart Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 приобрету мультиварку. Можна б.у но с полной комплектацией ( коробка,документация,) и не в убитом состоянии. Жду предложений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 а на какой бюджет рассчитываете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Я не пользуюсь мультиваркой. Куплена месяц назад, в упаковке Мулинекс Cook 4 me Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 21 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 До 800 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NixoNs Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 До 800 грн. купите новый DEX и будет вам счастье, еще и по акции на DEX 65 +мороженица (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вапо Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Рыжая Рыжая,и сколько хотите за свое чудо, или вы так , только хвастаетесь?)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Рыжая Рыжая,и сколько хотите за свое чудо, или вы так , только хвастаетесь?))))Не, не хвастаюсь. Купила в Комфи на Большевике в интернет -магазине(у них при магазе еще и интеренет магазин есть, я удивилась). Купила за 2247 гривен. Продам за 2000 гр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Я не пользуюсь мультиваркой. Куплена месяц назад, в упаковке Мулинекс Cook 4 me Вы не привыкли, Вам нужен мастер-класс! ТС Купила вторую вот такую www.foxtrot.com.ua/ru/shop/multivarki_redmond_rmc-pm4507.html, как раз в пределах Вашего бюджета Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DNS Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 До 800 грн.в эпицентре акцыя 6л 595 грн за бонусы..... скороварка Закрыть [Х] Осталось сек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вапо Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Рыжая Рыжая,сомнительная экономия порядка 100грн, удачных продаж)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 выскажите свое мнение пока не поздно Не открывайте в нашей стране своё дело.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Рыжая Рыжая,сомнительная экономия порядка 100грн, удачных продаж)))) Так я ее вроде особо и не выставляла на продажу. Может еще и приноровлюсь. А на шару новую мультю продавать не буду. Это я так -закинула пробный шар. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вапо Опубліковано: 22 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2013 francesco,если что то лучше сделать и жалеть, чем жалеть о не сделанном))))Так как народу надо хлеба и зрелищ, то я полагаю должно пойти))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 22 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2013 abo.ua/abo/Product/ViewById/51b096bd2116d858a8e9b633/?refCode=vcene Дабы не постить лишнюю тему - может у кого то есть выход или контакты людей кто может такое чудо купить по закупочной цене? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 27 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2013 в эльдорадо зелмеровская мультя за 499 гривен, скидка порядка 250 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 5 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2013 После долгих мучений и скитаний по интернету в поисках хорошей мультиварки за небольшие деньги было куплен вот такой вот агрегат - bt.rozetka.com.ua/dex-dmc-55/p303026/comments/page=4/?gclid=CP_0t9jhmLsCFchY3god0QEASw Уже опробован, теща приготовила котлеты и сама их почти все сьела ввиду повышенной вкусности:D Тему можно закрывать.Всем спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз