Игорек75 Опубліковано: 22 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 Доброго! Якщо реактивна піч у наявності, заберу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 22 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 10 минут назад, Игорек75 сказал: Доброго! Якщо реактивна піч у наявності, заберу! Доброго! Вже давно забрали! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jimmy_ua Опубліковано: 22 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 Бронь на гидробак, пожалуйста 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 24 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2023 В 22.05.2023 в 18:20, ozor сказал: Вакумный насос бронь до выяснения. Скиньте телефон будьласка Доброго ранку! НП може забрати і відправити, важить кг. 20 ... Залиште реквізити! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 25 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 Гідробак "поїхав", вакуумний в броні. Залишився зварювальний ап. і ... добавлю ще: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорек75 Опубліковано: 26 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2023 (змінено) АОНД бронь. Написав в особистий Змінено 26 травня 2023 користувачем Игорек75 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 29 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2023 Доповню ще одним "девайсом": Лісапед ... 🙂! Механніка працює, електроніка ні. Рівень навантаження регулюється! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 29 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2023 29 минут назад, Владимир В. сказал: Лісапед это выкидыш лисапеда 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 30 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2023 16 часов назад, Владимир В. сказал: Доповню ще одним "девайсом": Лісапед ... 🙂! Механніка працює, електроніка ні. Рівень навантаження регулюється! попередньо бронька, сьогодні наберу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорек75 Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 В 29.05.2023 в 16:36, Владимир В. сказал: Доповню ще одним "девайсом": Лісапед ... 🙂! Механніка працює, електроніка ні. Рівень навантаження регулюється! в черзі ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 1 час назад, Игорек75 сказал: в черзі ) даремно, я вже майже забрав )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Флаг Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 Сварочный аппарат есть еще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 8 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2023 В 25.06.2023 в 23:07, Флаг сказал: Сварочный аппарат есть еще? Ще є! Вам для якого користування? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого Кавомашина. Періодично треба розбирати і чистити, а так відмінно виконує свої функції! Подарю ... 🙂 ! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 27 минут назад, Владимир В. сказал: Кавомашина. Періодично треба розбирати і чистити, а так відмінно виконує свої функції! Подарю ... 🙂 ! Якщо даруєте, та відправите Новою поштою (за мій рахунок), то стаю у чергу. Мій вайбер для зв'язку 0636506318 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Мищенко Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 16 минут назад, ЧП Ненашев А Б сказал: Якщо даруєте, та відправите Новою поштою (за мій рахунок), то стаю у чергу. Мій вайбер для зв'язку 0636506318 Стану в чергу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 20 часов назад, ЧП Ненашев А Б сказал: Якщо даруєте, та відправите Новою поштою (за мій рахунок), то стаю у чергу. Мій вайбер для зв'язку 0636506318 Відправ би, але НП далеко, кавомашина не маленька, а транспорту на даний час і немає, нажаль ...🙂! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Мищенко Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 1 час назад, Владимир В. сказал: Відправ би, але НП далеко, кавомашина не маленька, а транспорту на даний час і немає, нажаль ...🙂! А де знаходиться? Бо я у Києві Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого Кавомашина вже поїхала ... Вибачаюсь ...кому не дісталась 🙂 ! Згодом ще шось буде ... 🙂 ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня (змінено) Может кому надо для экспериментов) Отдам 2 тестера, не рабочих, думал батарейки сдохли, но нет (батарейки в комплекте новые), следов горения внутри нет) Сварочная маска дешманская, не хамелеон, откуда взялась не помню) Фитинг, 50/32 новый. Змінено 6 березня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимирович 05 Опубліковано: 7 вересня Поділитись Опубліковано: 7 вересня 06.03.2024 в 11:34, DimaF сказав: Может кому надо для экспериментов Сварочная маска дешманская, не хамелеон, откуда взялась не помню) Фитинг, 50/32 новый. Цікавить.ще актуально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 вересня Поділитись Опубліковано: 7 вересня 26 минут назад, Владимирович 05 сказал: Цікавить.ще актуально? Маску отдал, фитинг есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимирович 05 Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня 07.09.2024 в 09:57, DimaF сказав: Маску отдал, фитинг есть. Шкода. Дякую але мені доставка може дорожче вийти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 16 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня Віддам ліжко, матрас так собі, але живий 🙂: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз