Snork Опубліковано: 16 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2013 Отдам стеклопакеты однокамерные от окон Рехау. Самовывоз с Печерска. Пожелание - захватить несколько мешков строймусора (битый кирпич бетонные осколки - делали штробу) Стеклопакеты с 2-х таких окон как на фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Kora Опубліковано: 16 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2013 можно подробности - размеры, куда писать-звонить? бронь до выяснения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fi_alka Опубліковано: 16 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2013 Стану в очередь. Готова забрать бросьте телефон в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миленок Опубліковано: 17 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2013 и я стану в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Snork Опубліковано: 18 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2013 В первой половине недели заеду - посмотрю насколько аккуратно сняли стеклопакеты и замеряю размеры. Приоритет - тому, кто со стеклопакетами заберет и строймусор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Kora Опубліковано: 18 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2013 В первой половине недели заеду - посмотрю насколько аккуратно сняли стеклопакеты и замеряю размеры. Приоритет - тому, кто со стеклопакетами заберет и строймусор если пару мешков, а не 100 - заберем спасибо, жду размеры Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 18 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2013 мне нужны только маленькие - 1-2 шт. ТС или тот кто заберет - если вам 1-2шт мал. (те что вверху) не нужны - напишите в личку пож-та. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Val_K Опубліковано: 19 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2013 Тоже, встану в очередь. А вдруг, повезёт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
partisan Опубліковано: 19 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2013 2 маленьких тоже забрал бы. И мусора прихвачу если что Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Snork Опубліковано: 20 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 Итак, стеклопакеты сняли. Размеры, написанные на торце. 372*469 - 8 штук 799*1219 - 2 штуки 695*1115 - 2 штуки Произведены фирмой Glass 5-6 эпицентровских мешков строймусора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elek-315 Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 Добрый день. Маленькие глухие или открываются? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Kora Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 Итак, стеклопакеты сняли. Размеры, написанные на торце. 372*469 - 8 штук 799*1219 - 2 штуки 695*1115 - 2 штуки Произведены фирмой Glass 5-6 эпицентровских мешков строймусора забираю. если маленькие отдельно крепятся, то могу поделиться 2-мя с Модератором) Вызвоню сегодня ребят на бусике и завтра Вам наберу. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 372*469 - 8 штук Я пас - мне нужны чуть поменьше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elek-315 Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 стану в очередь если что-то останется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Kora Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 Я пас - мне нужны чуть поменьше. тогда забираю все))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
partisan Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 тогда забираю все))) А не-модератору не отсыпете? Но если критично все целиком - не вопрос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Kora Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 А не-модератору не отсыпете? Но если критично все целиком - не вопрос. если поможете загрузить мешки с мусором - поделюсь) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
partisan Опубліковано: 22 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2013 если поможете загрузить мешки с мусором - поделюсь) Помогу конечно! Давайте уточнять место и время. Я географически тоже на Печерске, выходной 23-24-25-26. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Kora Опубліковано: 25 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2013 Помогу конечно! Давайте уточнять место и время. Я географически тоже на Печерске, выходной 23-24-25-26. дайте тел в личку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nina_v Опубліковано: 8 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2014 Добрый вечер. Скажите, пожалуйста, ещё есть окна? Нужно 3 окна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз