fester Опубліковано: 13 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2013 Продаю! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 15 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2013 :beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraguN Опубліковано: 16 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2013 :beer: Похоже я еть единстенный олигарх на Ваш дивайс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 16 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2013 Похоже я еть единстенный олигарх на Ваш дивайс І не кажіть... Я вже починаю нервувати про ваш золотий запас - із того часу як ви залишили собі 250гривень та трошки копійок на овес, пройшло вже пару днів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraguN Опубліковано: 17 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2013 Так мне лошадей запрягать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 18 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2013 350 гривень, і тільки сьогодня можу привезти в район Нивок-Святошино. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 21 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2013 350 гривень ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 25 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2013 Угу....;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 28 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2013 Доверху! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 8 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2014 Доверху! Перепрошую, що вчасно не повідомив про закриття питання. Продано! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз