kondravasyl Опубліковано: 13 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 Добрий вечір!!! Наступна ситуація, архітектор накреслив проект дому, зараз готує документи для подання на будівельний паспорт (ескізи намірів забудови і т.д.) і сказав шо Буд паспорт робиться безкоштовно а за ескізи намірів забудови треба заплатити по квитанції в ощадбанк 1300 гривень. В реальності це так і за шо треба платити при поданні документів на буд паспорт??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miron VV Опубліковано: 13 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 В реальності це так і за шо треба платити при поданні документів на буд паспорт??? недорого за эскиз, а платить за стройпаспорт не нужно, он бестплатный... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kondravasyl Опубліковано: 13 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 я поняв, а то думав якесь кидалово, хочуть здерти гроші! я так поняв більше вже ні за що не треба буде платити для отримання буд паспорта?? Добавлено через 2 минуты недорого за эскиз, а платить за стройпаспорт не нужно, он бестплатный... а проект робили індивідуальний то 15 грн за квадратний метр)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 13 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 я поняв, а то думав якесь кидалово, хочуть здерти гроші! я так поняв більше вже ні за що не треба буде платити для отримання буд паспорта?? Намалюйте самі ті ескізи або знайдіть картинки в Інтернет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miron VV Опубліковано: 13 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 а проект робили індивідуальний то 15 грн за квадратний метр)) недорого если индивидуальный рабочий проект Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз