VADIK Опубліковано: 11 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 Толщина 10 мм Размер 700мм на 870 мм. Цена 4.5 грн/кг о5о Ч1б1б-87 Вадим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petro-19XX Опубліковано: 13 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 Доброго времени суток! Какая марка стали? Какой вес листа? Погрузить в бус поможете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 13 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 Доброго времени суток! Какая марка стали? Какой вес листа? Погрузить в бус поможете? Марка - С 245 если не ошибаюсь. Вес - может кг.50 может больше(есть весы, взвесим по факту) Погрузить помогу. Ещё момент, вчера без моего ведома один с моих монтажников вырезал кусочек ... Фото прилагаю. Видно плохо - не было электричества. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
info_dim Опубліковано: 14 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2013 А какой кусок отпили?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 14 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2013 А какой кусок отпили?? тот которого не хватает на листе (на фото). Где то 110мм на 80 мм. Продаётся в том виде что на фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petro-19XX Опубліковано: 18 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2013 Давайте я забронирую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 23 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2013 ПРОДАНО. Можно закрывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз