semkievua Опубліковано: 5 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2013 Понятное дело нужно не медное, а в медном цвете. Ищу красивые, ну хотя бы качественные ручки для кухни. Есть и золото, бронза, никель. Да что угодно. Но очень проблемно (или я такая неумеха) найти в медном. Или в коричневом, можно без рыжеватого отлива. В поиске втрой день пропадаю. Все попадается Китай за 10 грн/шт. Я, конечно, за экономию, но боюсь боком такая красота выльется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kimmik Опубліковано: 6 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2013 Понятное дело нужно не медное, а в медном цвете. Ищу красивые, ну хотя бы качественные ручки для кухни. Есть и золото, бронза, никель. Да что угодно. Но очень проблемно (или я такая неумеха) найти в медном. Или в коричневом, можно без рыжеватого отлива. В поиске втрой день пропадаю. Все попадается Китай за 10 грн/шт. Я, конечно, за экономию, но боюсь боком такая красота выльется. Выбирайте сколько хотите viyar.kiev.ua/catheg/88.html?props[22][]=925&props[22][]=1296 а лучше подьете в их офис на лепсе столько ручек я еще не видел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zaqwert Опубліковано: 6 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2013 В Украине хороших ручек практически нет, есть иногда на некоторые исделия. В остольном полная пустота. Советую заказать в Штатах или Европе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TinaVS Опубліковано: 24 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2013 а где выбирать , на каких сайтах, в штатах и Европе? спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zaqwert Опубліковано: 24 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2013 Посмотрите например тут www.houseofantiquehardware.com/?partner=novnpe13&utm_source=House+of+Antique+Hardware+Preferred+Customers&utm_campaign=904dcc87c2-Nov_NP_Lamp_Promotion11_19_2013&utm_medium=email&utm_term=0_d99dc9f028-904dcc87c2-12156085&mc_cid=904dcc87c2&mc_eid=3d5195c492 если нужно, могу помочь с доставкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз