lena_goy Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Уважаемые форумчане и специалисты хочу утеплятся через неделю, переживаю успею ли до морозов.www.stroimdom.com.ua/forum/images/smilies/sorry.gif Исполнитель убеждает что за 2-3 недели успеет сделать базу, с сеткой и перетянуть, а финишное покрытие сделает весной Вопрос, доверится исполнителю и рискнуть сделать базу, или лучше отбой до весны. Утепляюсь пенопластом 10см, комплектующие Капарол Дом простой формы, из декоратива будут русты, из пенопласта по углам, и простая обрамка окон и дверей Бригада 5 человек, вроде сработанная Дом внутри будет отапливаться Какая температура минимальная для нанесения базового слоя? Какой лучше грунтовкой, и на каком этапе (какой слой) можна законсервировать утепление (Исполнитель упоминал СТ 16 если я не ошибся)? Через сколько времени можно клеить пенопласт после нанесения грунта? Через сколько времени можна перетягивать слой с сеткой? Как быть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Уважаемые форумчане и специалисты хочу утеплятся через неделю, переживаю успею ли до морозов.www.stroimdom.com.ua/forum/images/smilies/sorry.gif Исполнитель убеждает что за 2-3 недели успеет сделать базу, с сеткой и перетянуть, а финишное покрытие сделает весной Вопрос, доверится исполнителю и рискнуть сделать базу, или лучше отбой до весны. Утепляюсь пенопластом 10см, комплектующие Капарол Дом простой формы, из декоратива будут русты, из пенопласта по углам, и простая обрамка окон и дверей Бригада 5 человек, вроде сработанная Дом внутри будет отапливаться Какая температура минимальная для нанесения базового слоя? Какой лучше грунтовкой, и на каком этапе (какой слой) можна законсервировать утепление (Исполнитель упоминал СТ 16 если я не ошибся)? Через сколько времени можно клеить пенопласт после нанесения грунта? Через сколько времени можна перетягивать слой с сеткой? Как быть? Нічого страшного втому нема якщо майстри поклеять ППС та заармують,а кінцевий результат зроблять весною.Рекомендована температура не нижче +5.Трошки довше буде сохнути клей при поклейці,тому краще продюбелити не через три дні а пізніще .Бо якщо невисохший повністю клей при дюбелюванні може ППС відставати від клею.І також після армування дати добре просохнути а негрунтувати по мокрому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Высотник Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 ...Трошки довше буде сохнути клей... Крепче будет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lena_goy Опубліковано: 24 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Рекомендована температура не нижче +5 Дякую А якщо в ночі буде мінусова температура, а вдень плюсова? Добавлено через 1 минуту Трошки довше буде сохнути клей при поклейці,тому краще продюбелити не через три дні а пізніще Я не помилився після поклейки ППС слід зачекати три дні перед дюбелінням? Добавлено через 2 минуты І також після армування дати добре просохнути а негрунтувати по мокрому. Маєте на увазі грунтування для консервації після перетяжки сітки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Дякую А якщо в ночі буде мінусова температура, а вдень плюсова?.При поклейці нешкодить. Клей який приклеїв утеплювач і знаходиться за утеплювачем мороз вже незаморозить.Гірша справа з армуванням .Два роки назад я мав такев впрактиці .Робився будинок де в ночі -3 були морози а вдень 0-+1. Добавляли до клею рідину яку застосовують для бетону щоб незамерзав+фубру таким самим розчином і армували.Все вийшло добре ,весною зробили кінцевий результат.Правда утеплювач був інший. Практики такої з ППСо небуло але думаю що все буде гуд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Высотник Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 .При поклейці нешкодить. Клей який приклеїв утеплювач і знаходиться за утеплювачем мороз вже незаморозить.Гірша справа з армуванням .Два роки назад я мав такев впрактиці .Робився будинок де в ночі -3 були морози а вдень 0-+1. Добавляли до клею рідину яку застосовують для бетону щоб незамерзав+фубру таким самим розчином і армували.Все вийшло добре ,весною зробили кінцевий результат.Правда утеплювач був інший. Практики такої з ППСо небуло але думаю що все буде гуд. Если говорить о температуре +5, то это значит КРУГЛОСУТОЧНАЯ, а не так, что днём +10 а ночью 0, с средняя выходит +5. И по поводу добавки антифриза, в армирующие смеси ни в коем случае - ухудшает качество смеси (проверено на практике), в этих смесях и так столько присадок, что не известно как они среагируют с антифризом. А вот некоторые производители выпускают смеси для работ при температуре ниже +5. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Если говорить о температуре +5, то это значит КРУГЛОСУТОЧНАЯ, а не так, что днём +10 а ночью 0, с средняя выходит +5. И по поводу добавки антифриза, в армирующие смеси ни в коем случае - ухудшает качество смеси (проверено на практике), в этих смесях и так столько присадок, что не известно как они среагируют с антифризом. А вот некоторые производители выпускают смеси для работ при температуре ниже +5. Я про антифриз неписав.Хоча все може бути що він у цій присадці присутній.До сьогоднішнього дня нічого з стіною і з клеем несталося і думаю що нічого і нестанеться.Тому я і описав вижче що практика такого монтажу не з ППС а з іншим утеплювачем. Що до клеїв для ППС то все може бути що антифриз шкодить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз