Lobastick Опубліковано: 21 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 К продаже предлагаются металлические ворота и калитка: Размеры: Калитка: 2м х 0,95м Распашные ворота: 3,8м х 2м Стоимость: 1500 грн. Доставка: самовывоз с Осокорков (Киев). Кто заинтересовался - пишите в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 21 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 Предварительная бронь до вечера завтра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natalllyaaa Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 Буду вторая в очереди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lobastick Опубліковано: 22 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 Ок, буду ждать решение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 Ок, буду ждать решение. Спасибо! Мне мужу показать надо. Так что до 22:00 напишу в теме . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lobastick Опубліковано: 22 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 Хорошо, договорились Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 Спасибо! Мне мужу показать надо. Так что до 22:00 напишу в теме . Пишу : мужу понравились, скиньте телефон и адрес, где они стоят, в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lobastick Опубліковано: 23 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Ворота и калитка забронированы до понедельника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lobastick Опубліковано: 27 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2013 Ворота и калитка проданы. Тему можно закрывать. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 27 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2013 Ворота и калитка проданы. Тему можно закрывать. Спасибо. И Вам спасибо! Я еще и на шалфей в очередь стану, на весну :roll:. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lobastick Опубліковано: 28 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2013 Хорошо, а я до весны разберусь, как его размножать;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз