NexGen Опубліковано: 20 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2013 Вопрос, можно ли выносить балки на 1 метр (хочеться навес), не будет ли просадки? Крыть буду битумной. размеры балок 150*200, стропил 150*60, вот как я это вижу. Расстояние между балками 1200. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gothia Опубліковано: 20 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2013 Можно конечно. Можно и на большее расстояние. Но не в таком варианте как вы отобразили. Добавлено через 54 секунды Чердак как то будет эксплуатироваться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NexGen Опубліковано: 20 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2013 да, чердак будет эксплуатироваться, а в каком варианте будет предпочтительней? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gothia Опубліковано: 20 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2013 да, чердак будет эксплуатироваться, смотрю, места там маловато. а какое его назначение? какие нагрузки предусматривать? а в каком варианте будет предпочтительней? всё зависит от исходных: *закуплен ли уже лес? *назначение чердака Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NexGen Опубліковано: 21 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 чердак для просто сложить хлам, лес куплен частично Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gothia Опубліковано: 21 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 чердак для просто сложить хлам понятно. лес куплен частично ок, тогда и я отвечу частично: я бы переиграл конфигурацию: *уменьшил бы шаг балок *выполнил бы сечение балок таким же как и стропил (так проще соединять их вместе) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оптимал Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 Gothia,в нарисованном варианте как соединять балку и стропило? Если возможно, рисунок пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gothia Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Gothia,в нарисованном варианте как соединять балку и стропило? Если возможно, рисунок пожалуйста. А я не знаю. Это не я "рисовал". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оптимал Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 (змінено) Понятно А как называется такого типа стропилка? Змінено 23 жовтня 2013 користувачем Оптимал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gothia Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Понятно А как называется такого типа стропилка? Я отношу эту стропильную систему к красно-зелёному типу. А если серьёзно, то что значит "называется"? Вопрос праздный, али как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 А как называется такого типа стропилка? Двоскатна .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оптимал Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Возможно не правильно спросил, то что на картинке двухскатная, понятно. Имел ввиду вот такой вынос, стропило становится на балку, снизу под балку вертикально подпорка сечением как балка и между вертикальной подпоркой и балкой под углом ставится еще брусок. Не знаю как это называется, надеюсь понятно объяснил. Как на фото Симферополь Залесская кафе У друзей (в наработочках по крышам) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2013 Не знаю как это называется, надеюсь понятно объяснил. Как на фото Симферополь Залесская кафе У друзей (в наработочках по крышам) Називається сампансклепав - рімейк якогось проекту Зрозуміло, що потрібен розрахунок, але навантаження мають нести конструктивні елементи у межах свого призначення. Роблячи такий винос частина навантаження додатково переноситься на дерев’яні сволоки - сумнівна потреба. Так роблять у випадку коли мають за мету візуально підняти піддашок. Або несуттєво збільшити площу/об’єм горища По-правильному крокви мають кріпитись якомога ближче до армопоясу щоб дахове навантаження ніс саме той елемент який для цього запроектований, а винос робиться шляхом опускання крокв на потрібну довжину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оптимал Опубліковано: 27 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2013 tap_ok, хоть и не то, что хотел узнать, все равно спасибо. Видимо, такая кровля военно-засекреченная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз